Redactia.ro
Home » Știri » Două surori minore au plecat de Crăciun din Complexul de Servicii Piatra-Neamţ și nu s-au mai întors. Motivul pentru care centrul a permis abia acum mediatizarea dispariției

Două surori minore au plecat de Crăciun din Complexul de Servicii Piatra-Neamţ și nu s-au mai întors. Motivul pentru care centrul a permis abia acum mediatizarea dispariției

Poliţiştii din Piatra-Neamţ caută două surori cu vârste de 12, respectiv 14 ani, care au dispărut din Complexul de Servicii Piatra-Neamţ în prima zi de Crăciun.

Cele două minore au plecat din centru chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, și nu s-au mai întors. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț a transmis că abia acum conducerea centrului a permis mediatizarea cauzei.

Cele două surori au părăsit centrul la ore diferite

Alessia Ionela Oprea, de 14 ani, şi Estera-Nicoleta Oprea, în vârstă de 12 ani, au plecat din Centrul de Servicii Piatra-Neamţ pe 25 decembrie, în jurul orelor 16:00, respectiv 21:00. În aceeași zi, un reprezentant al centrului a anunțat Poliția municipiului Piatra Neamț.

Complexul a permis mediatizarea cazului abia vineri, 6 ianuarie.

Semnalmente Oprea Ionela Alessia: înălţime – 1.60 m, greutate –56 de kilograme, păr castaniu, mediu, ochi căprui.

La momentul dispariției, Oprea Ionela Alessia era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare albastru, o cămașă în carouri de culoare roșie, fiind încălțată cu adidași de culoare neagră.

Poliția a făcut verificări în mai multe localități

Semnalmente Oprea Estera-Nicoleta: înălţime – 1.50 m, greutate –43 de kilograme, păr șaten închis, mediu, ochi căprui.

La momentul dispariției, Oprea Estera-Nicoleta era îmbrăcată cu o geacă de piele de culoare neagră, tricou și pantaloni de culoare verde kaki, fiind încălțată ghete de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiilor Piatra Neamț, Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceastea, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestora.

Cine are informații ce pot duce la găsirea fetelor e rugat să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de Poliție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: