Redactia.ro
Home » Monden » Drama actorului Constantin Codrescu. Propria mamă, orbită de gelozie, a încercat să-i otrăvească soția

Drama actorului Constantin Codrescu. Propria mamă, orbită de gelozie, a încercat să-i otrăvească soția

GALERIE FOTO (3) constantin codrescu

Constantin Codrescu, un actor talentat din România, a trăit o viață marcată de drame și mister. Una dintre cele mai tulburătoare povești din viața lui a fost evenimentul șocant în care propria sa mamă a fost acuzată că i-a otrăvit soția. Această dramă a devenit subiectul de interes pentru mulți oameni. Iată detaliile!

Drama actorului Constantin Codrescu. Propria mamă, orbită de gelozie, a încercat să-i otrăvească soția

La vârsta venerabilă de 91 de ani, în luna noiembrie a anului trecut, cariera strălucită a lui Constantin Codrescu a luat sfârșit. Până în acel moment, el reușise să adune o serie impresionantă de succese profesionale.

Constantin Codrescu a lăsat o amprentă puternică în lumea cinematografiei, având peste 40 de filme și peste 80 de spectacole de teatru în portofoliul său. Este recunoscut în mod inconfundabil pentru rolurile sale memorabile din producții precum „Pistruiatul”, „Masca de argint”, „Totul se plăteşte” și „Magnatul”. Cu toate acestea, viața lui nu a fost lipsită de provocări, iar drama prin care a trecut din cauza mamei sale i-a adus o cicatrice profundă, marcându-l pentru totdeauna.

Constantin Codrescu
Constantin Codrescu

În anii ’50, Constantin Codrescu trăia fiorii iubirii alături de actrița Valeria Gagealov. Cu toate acestea, această fericire a fost umbrită de acțiunile mamei actorului, care a încercat să pună capăt viații nurorii sale prin otrăvire. Printr-o minune, Valeria a scăpat cu viață, însă povestea de iubire pe care o trăia cu Constantin Codrescu a ajuns, la scurt timp, la final.

„În iarna anului 1951 mama era convinsă că, prin căsătoria mea, a pierdut susţinerea morală şi materială într-o perioadă de restrişte a familiei noastre. S-a adăugat teroarea exercitată de organele de represiune. Toate au declanşat un dezechilibru grav în mintea şi sufletul mamei.

Analizele nu explicau vreo cauză a degradării organismului soţiei mele. După vis, abia atunci medicii au înţeles adevărata cauză a bolii care părea imposibil de diagnosticat. Tot după vis, am aflat că mama, când eu lipseam de acasă, îi oferea Valeriei mâncare şi lichide peste care presăra nişte prafuri ciudate.

A devenit o fiinţă labilă, nesigură, care a început să caute în afara familiei soluţii salvatoare, inspirate de spirite vrăjmaşe. Mintea bolnavă a mamei o socotea unica vinovată a îndepărtării mele de familie”, povestea actorul.

Marga Barbu
Constantin Codrescu a fost căsătorit cu Marga Barbu

Constantin Codrescu a avut o viață amoroasă tumultoasă

După despărțirea de Valeria Gagealov, Constantin Codrescu a întâlnit-o pe Marga Barbu, cu care a jucat în filmul Nepoţii gornistului”. Cei doi au decis să se căsătorească, dar căsnicia lor a fost de scurtă durată, sfârșindu-se după câțiva ani. După aceea, artistul s-a recăsătorit de două ori și a avut o fiică adoptivă.

Valeria Gagealov și-a refăcut și ea viața și a fost căsătorită cu diplomatul de carieră Andrei Magheru. A continuat să-și construiască cariera pe scenă și pe platourile de filmare. A trecut în neființă în 2021, la vârsta de 89 de ani, după o perioadă în care a fost internată la un spital din București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: