Redactia.ro
Home » Știri » Dramă fără margini în Harghita după ce doi bătrâni au fost găsiți decedați, dar ținându-se în brațe. Nepotul de 13 ani a încercat să îi salveze

Dramă fără margini în Harghita după ce doi bătrâni au fost găsiți decedați, dar ținându-se în brațe. Nepotul de 13 ani a încercat să îi salveze

O dramă fără margini a avut loc în Harghita. Doi bătrâni și-au pierdut viața într-un incediu. Nepotul lor în vârstă de 13 ani a încercat să îi salveze, punându-și propria viață în pericol.

Doi bătrâni au murit îmbrățișați

Adolescentul în vârstă de 13 ani a observat incendiul de la casa bunicilor și a spart un geam pentru a putea patrunde în casă pentru a le salva viața celor doi. Conform informațiilor, incendiul ar fi pornit de la o butelie montată necorespunzător. A avut loc o explozie care a dus la un incediu de proporții.

Din nefericire evenimentul tragic s-a soldat cu doi morți, cei doi bătrâni, care au fost găsiți de pompieri ținându-se în brațe. Băiatul de 13 ani a ajuns la spital cu arsuri grave la nivelul corpului. Acesta are arsuri pe 35-40% din suprafața corpului, cele mai afectate zone fiind mâinile și fața. Medicii au transmis că starea băiatului este stabilă și că mai are nevoie de îngrijiri medicale.

Adrian, adolescentul de 13 ani a fost crescut de cei doi bătrâni care s-au stins din viață și locuia cu aceștia în casă. Din nefericire Adrian și-a pierdut cele mai importante persoane din viața sa. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele care au dus la explozia urmată de incendiu.

Ce a declarat ISU Harghita

Explozie de butelie, urmată de incendiu, în localitatea Livezi. S-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 2 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, precum şi 2 echipaje SAJ, din care unul cu medic. Din nefericire, sunt 2 victime decedate de sex masculin şi feminin. Nepotul victimelor, în vârstă de 13 ani, a încercat să-şi salveze bunicii din incendiu şi prezintă arsuri de gr. I şi II pe cca 35-40% din suprafaţa corpului. Au ars cca 20 mp de la parterul casei, din suprafaţa totală a casei, de aproximativ 150 mp.„, a fost comunicatul celor de la ISU Harghita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: