Redactia.ro
Home » Știri » Dramă în Ajunul Crăciunului: o fată de 16 ani a murit într-un accident provocat de un şofer beat şi fără permis! Andrada era şefa clasei

Dramă în Ajunul Crăciunului: o fată de 16 ani a murit într-un accident provocat de un şofer beat şi fără permis! Andrada era şefa clasei

Dramă în Ajunul Crăciunului pentru o familie din judeţul Mehedinţi. O fată de 16 ani a murit într-un accident produs de un șofer beat și fără permis.

Maşina s-a răsturnat în şanţ, iar tânăra a fost aruncată la câțiva metri de autoturism.

Şoferul a pierdut controlul volanului

Şofer în vârstă de 21 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă, moment în care mașina pe care o conducea s-a răsturnat. În autoturism se aflau patru persoane. În urma impactului, o fată de 16 ani, pasageră pe scaunul din dreapta, a murit.

Polițiștii au descoperit că tânărul nici nu avea un permis de conducere.

Andrada era şefa clasei

Andrada, fata de 16 ani care a murit în accident, a prezentat multiple traumatisme, aflându-se în stop cardio-respirator la sosirea echipelor de intervenție. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Andrada era elevă în clasa a IX-a, la un Liceul Teoretic Șerban Cioculescu din Drobeta Turnu Severin, fiind șefa clasei.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Bărbat din Alba Iulia, beat la volan, a provocat un accident

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului. Acesta a provocat un accident rutier, pe B-dul Horea din municipiu.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 39 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de autoturismul aflat în fața sa, condus de o tânără de 22 de ani, din comuna Bistra, intrând în coliziune cu acesta.

Pentru bărbatul care provocat accidentul, a rezultat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, la etilotest.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: