Redactia.ro
Home » Monden » Dramă în viața antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pârvu. Soția lui s-a stins din viață la doar 47 de ani, după o lungă luptă cu boala

Dramă în viața antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pârvu. Soția lui s-a stins din viață la doar 47 de ani, după o lungă luptă cu boala

GALERIE FOTO (6) Doliu în lumea filmului.

Florin Pârvu, fostul antrenor principal al echipei FC Voluntari, traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața sa, după ce soția sa, Oana Alina Pîrvu, a murit la vârsta de doar 47 de ani. Decesul prematur al soției a fost motivul principal pentru care Florin Pârvu a decis să demisioneze din funcția de antrenor al echipei ilfovene, punând familia pe primul loc în aceste momente de grea încercare.

Clubul și comunitatea fotbalistică și-au exprimat sprijinul în aceste momente grele, oferind un exemplu de solidaritate și compasiune. În ciuda dificultăților profesionale și personale, toți cei apropiați speră ca Florin Pârvu să găsească puterea de a merge mai departe și de a-și reconstrui viața în memoria soției sale.

Motivul despărțirii de FC Voluntari

În martie, Florin Pârvu a fost numit antrenor principal la FC Voluntari, echipă susținută de Florentin Pandele. Cu toate că perioada petrecută la club a fost scurtă, Pârvu a încercat să redreseze situația echipei, dar nu a reușit să evite retrogradarea. În cele 11 meciuri în care a fost la cârma echipei, bilanțul său a fost de 3 victorii, 4 egaluri și 4 înfrângeri, insuficiente pentru a menține echipa în prima ligă.

Florin Pârvu și-a pierdut soția, pe Oana Alina Pîrvu, în urma unei lupte grele cu o boală gravă. Această pierdere imensă a fost motivul principal pentru care Pârvu a decis să se retragă din funcția de antrenor, pentru a fi alături de familia sa într-un moment atât de dureros. Clubul FC Voluntari a transmis un mesaj de condoleanțe profund, exprimându-și suportul pentru antrenorul îndurerat.

Mesajul transmis de clubul sportiv FC Voluntari

Născut la Ploiești, Florin Pârvu a avut o carieră de antrenor marcată de diverse experiențe la mai multe cluburi. Înainte de a prelua echipa FC Voluntari, Pârvu a fost antrenor la Petrolul Ploiești, echipa din orașul său natal. A stat pe banca Petrolului puțin peste un an, conducând echipa în 48 de partide și având o medie de 1.33 puncte per meci. În urma tragediei din viața lui, clubul sportiv a transmis un mesaj emoționant prin care își arată sprijinul pentru fostul lor antrenor.

„Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu! Cu tristețe în inimi, transmitem gândurile noastre cele mai bune și rugăciunile noastre către Florin Pîrvu, a cărui soție, Oana Alina Pîrvu, a trecut în neființă, la doar 47 de ani. Suntem profund îndurerați de pierderea dumneavoastră, Mister! Vă suntem aproape în aceste momente și sperăm că veți găsi puterea și liniștea necesare pentru a depăși această imensă pierdere. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată în comunicatul clubului.

Retrogradarea FC Voluntari

În ciuda eforturilor depuse de Florin Pârvu, FC Voluntari nu a reușit să evite retrogradarea în acest sezon. Echipa a terminat pe locul 15 în play-out-ul Superligii, la un loc deasupra FC U Craiova, care a ocupat ultimul loc. Pârvu a fost al treilea antrenor care a încercat să salveze echipa de la retrogradare în acest sezon, după Ilie Poenaru și Nicolae Dică.

FC Voluntari este un club cu o istorie relativ recentă în fotbalul românesc, fiind promovat din Liga a III-a în Liga a II-a în 2014, sub conducerea antrenorului Adrian Iencsi. Un an mai târziu, echipa a intrat în prima ligă sub comanda lui Ilie Poenaru. Cea mai mare performanță a clubului a fost câștigarea Cupei României în 2017, sub antrenorul Claudiu Niculescu. De asemenea, echipa a ajuns în finala Cupei României în 2022, cu Liviu Ciobotariu antrenor.

Reacții în lumea fotbalului românesc

După retrogradare, FC Voluntari dorește să revină cât mai repede în Superligă. Florentin Pandele a promis că va continua să sprijine clubul, iar Bogdan Bălănescu va rămâne președinte. De asemenea, mai mulți jucători cu experiență vor rămâne la echipă, contribuind la efortul de revenire în primul eșalon fotbalistic din România. Drama din viața lui Florin Pârvu, marcată de pierderea prematură a soției sale, Oana Alina Pîrvu, este un moment de profundă durere pentru antrenor. Decizia sa de a demisiona de la FC Voluntari pentru a se dedica familiei este de înțeles și respectabilă.

Pierderea suferită de Florin Pârvu a generat numeroase reacții de susținere din partea colegilor de breaslă și a fanilor fotbalului. Mulți dintre aceștia și-au exprimat public sprijinul pentru antrenor, oferindu-i încurajări și mesaje de condoleanțe. Este un moment de solidaritate în comunitatea fotbalistică, demonstrând empatie și respect față de cei care trec prin astfel de tragedii personale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: