Redactia.ro
Home » Știri » DRAMĂ la ora de sport. Un copil de 12 ani a murit! Ce l-a pus profesorul să facă

DRAMĂ la ora de sport. Un copil de 12 ani a murit! Ce l-a pus profesorul să facă

Doliu imens în fotbalul românesc! A murit un portar de legendă de la Steaua

America, zguduită de un caz scandalos care s-a întâmplat într-o şcoală. Un copil de 12 ani din California a murit în timpul orei de sport.

Motivul? Activitatea fizică intensă la care l-a supus profesorul.

A alergat pe 32 de grade Celsius

Yahshua Robinson, un elev de gimnaziu de la școala Canyon Lake Middle School din Lake Elsinore, California, a implorat să i se dea apă și a cerut ajutor înainte de a se prăbuși pe teren marți, în jurul orei 11:00.

Copilul a fost transportat de urgență la spital, dar a intrat în stop cardiac și a murit. Profesorul l-a forțat să alerge pe o căldură de 32 de grade Celsius.

Dacălul îl pedepsise

O rudă a elevului decedat a afirmat că Robinson nu se îmbrăcase pentru ora de educație fizică și profesorul l-a pedepsit punându-l să alrge pe trenul din curtea școlii.

El se întindea spre profesor, spunând că are nevoie de apă. A spus că nu mai putea să respire. Le spunea asta copiilor”, a spus mătușa copilului.

Mama lui Robinson este instructor de educație fizică într-un alt district școlar și i-ar fi avertizat pe administratorii școlii unde învăța copilul ei cu privire la căldura periculoasă. Cu toate acestea, fiul ei a fost forţat să alerge pe caniculă.

Avocata familiei a emis o declarație în care a scris: „Știm că Yahshua a fost iubit de mulți și îi apreciem pe toți cei care ne ajută să jelim pierderea lui. Ne luptăm să înțelegem de ce s-a întâmplat acest lucru”.

A fost o vară de foc şi în Europa!

A fost o vară de foc în Europa! Dacă Franţa s-a confruntat în ultima perioadă cu 59 de recorduri termice și o temperatură record de 42 de grade Celsius la umbră, Spania trece prin același calvar, înregistrând maxime 44 de grade Celsius.

Situația n-a fost mai bună nici în Portugalia, Elveţia şi Germania, unde a existat de asemenea cod roșu de caniculă după ce au fost înregistrate temperaturi record, mai ales pe timpul nopţii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: