Redactia.ro
Home » Știri » Drama lui Cristi (16 ani), care trăieşte pe străzi, alături de mamă şi de căţeluşă. Toată „averea” lui e într-o sacoşă

Drama lui Cristi (16 ani), care trăieşte pe străzi, alături de mamă şi de căţeluşă. Toată „averea” lui e într-o sacoşă

Destinul a fost „crud” cu Cristi, un băiat de 16 ani, care a ajuns să trăiască pe străzi după ce el şi mama lui au fost daţi afară de la un centru, unde erau îngrijiţi, cât de cât.

Acum, în prag de Sărbători de iarnă, cei doi au nevoie de un acoperiş deasupra capului. Căţeluşa Betty este şi ea un sufleţel, care are grijă de băiat.

Averea tânărului: o sacoşă şi căţeluşa

Cristi nu deranjează pe nimeni. Doarme pe străzi şi se păzeşte să nu fie furat de alţi sărmani, care însă se droghează sau consumă băuturi alcoolice. Băiatul nu deţine mare lucru pe lumea asta, dar, cu siguranţă, ceva are: un suflet mare.

Toată „averea” lui e într-o sacoşă, unde ţine câteva haine ponosite. Căţeluşa Betty îi ţine de cald noaptea şi-l protejează în caz de pericol.

Cum îl puteţi ajuta pe Cristi

O tânără a mediatizat, pe Facebook, cazul lui Cristi. Dacă doriţi să-i daţi o mână de ajutor adolescentului, puteţi obline mai multe informaţii de la Laura Nicoleta Sorică, într-un mesaj privat.

Se numește Cristi, are 16 ani, a trăit până recent împreună cu mama lui la un centru, însă au fost dați afară. Are nevoie de hăinuțe și cel mai mult își dorește o cameră… Seară pleacă din zonă din cauza celor ce se droghează, furându-i din lucrurile alea câteva.

Cățelușa se numește Betty și este extrem de cuminte, nu mănâncă decât conservă, nu-i plac bobițele. Nu știu câți v-ați dat seama de această postare… Un amărât de om și un amărât de câine, se au unul pe celălalt și se încălzesc în nopțile geroase.

Toată averea băiatului stă într-o sacoșă și într-o lesă la capătul căreia se află singurul suflet ce nu l-a lăsat niciodată. Poate că nu e cel mai bun exemplu din alte puncte de vedere, însă faptul că își împarte greutățile cu un suflet și nu l-a abandonat, spune multe. Dacă doriți să-l ajutați cumva îmi puteți scrie și vă spun unde îl găsiți.

București”, a postat Laura.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: