Redactia.ro
Home » TV » Drama neștiută a lui Dan Negru! Prezentatorul a trecut prin momente de nedescris

Drama neștiută a lui Dan Negru! Prezentatorul a trecut prin momente de nedescris

Ce avere are Dan Negru_

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați oameni din televiziune. Însă, prezentatorul TV a trecut prin momente dificile, de-a lungul timpului.

Drama neștiută a lui Dan Negru

Dan Negru este mereu cu zâmbetul pe bzue, plin de entuziasm și voie bună, însă puțini sunt cei care știu cu ce probleme s-a confruntat prezentatorul de la Antena 1. Prezentatorul TV a mărturisit că bunica sa a murit în timp ce el prezenta o emisiune. Prezentatorul ar fi dat totul să plece și să fie alături de familie, însă nu a putut face acest lucru în momentul respectiv. Acesta a povestit că a ajuns acasă cu o zi înainte de înmormântarea bunicii sale. Prezentatorul a mărturisit ccă nu ar mai face niciodată un asemenea sacrificiu, chiar dacă ar avea de sacrificat cariera sa.

”Când bunica mea a murit, eram pe un platou de televiziune şi am fost nevoit să continui să prezint show-ul în ambele zile care au urmat, aşa că am ajuns acasă, la Timişoara, cu o zi înaintea înmormântării ei. Acu, privind în urmă, nu cred că a meritat sacrificiul ăla. Nu l-aş mai face.”, a declarat Dan Negru pentru viva.ro.

Dan Negru a vorit și despre cea mai frumoasă amintire pe care o are din munca în televiziune.

,,Un bătrân, în aeroport, în Cluj, s-a apropiat de mine şi mi-a spus că nu-i place ce fac la TV, dar că soția lui mă admira de mulți ani și că se uita la toate emisiunile mele. „De câțiva ani, soția mea a murit – mi-a spus bătrânul – și, de atunci, de fiecare dată când apăreți la TV, dau sonorul mai tare. E ca şi când soția mea ar fi încă acasă, urmărindu-vă. E cea mai frumoasă amintire despre TV pe care o am., a mai spus prezentatorul TV.

”Mi-e tare greu să vorbesc”

Întrebat despre persoanele din România care l-au influențat, Dan Negru a vorbit despre Dan Spătaru, dar și regretata actriță Stela Popescu.

,,Mi-e tare greu să vorbesc despre unul anume. Era o lume interesantă şi m-am intersectat cu ea fiind încă foarte tânăr, când poate nu înțelegeam prea multe. Mă enervau detaliile cu care Dan Spătaru îşi pregătea fiecare apariție, dar azi văd în asta un semn de profesionalism, mă şicana când Stela Popescu mă întreba dacă mai rezist în pantofii eleganți pe care-i purtam pe platoul de filmare, dar azi văd în asta un semn de omenie şi de cumsecădenie”, a spus prezentatorul TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: