Redactia.ro
Home » Știri » Drama neștiută a lui Vasile Șeicaru. Cum a murit soția artistului din cauza televizorului

Drama neștiută a lui Vasile Șeicaru. Cum a murit soția artistului din cauza televizorului

Puțini știu despre drama trăită de îndrăgitul artist Vasile Șeicaru. Și-a găsit soția în casă fără suflare imediat ce s-a întors de la un eveniment. Când a pășit în sufragerie, a trăit cel mai mare șoc din viața sa.

Cântărețul Vasile Șeicaru a trecut printr-o dramă greu de imaginat. A găsit-o acasă fără suflare chiar pe femeia pe care a iubit-o cel mai mult. S-a stins în apartamentul unde locuiau împreună. Totul s-a întâmplat chiar din cauza televizorului.

Drama neștiută a lui Vasile Șeicaru. Cum și-a găsit sfârșitul soția sa din cauza televizorului

Invitat la un eveniment, Vasile Șeicaru și-a sunat soția, care era acasă, însă s-a gândit la ceva rău când nu a mai răspuns la telefon. Așa că interpretul s-a urcat imediat în mașină și a ajuns într-un suflet la locuința sa. A trăit un adevărat șoc atunci a intrat în sufragerie.

Vasile Șeicaru a găsit-o pe Gabriela, soția sa, fără suflare pe fotoliul din sufragerie, unde ea se uita la televizor. Salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic decât să declare decesul femeii. Toți au rămas îngroziți de cele întâmplate.

Se poate spune că televizorul a ucis-o pe soția lui Vasile Șeicaru. Mai exact, în urma unei implozii, aparatul a emanat gaze ucigașe care au omorât-o pe Gabriela. S-a întâmplat în urma unui scurtcircuit în interiorul televizorului. Imediat, fumul dens a umplut camera.

Trupul fără viață al soției lui Vasile Șeicaru, pardoseala și mai tot din cameră erau acoperite de funingine. Acest lucru a scos la iveală că televizorul a ars mognit în tot acest timp.

Decizia lui Vasile Șeicaru după ce i-a murit soția

După ce soția sa Gabriela a murit într-un mod așa tragic, cântărețul Vasile Șeicaru a luat o decizie radicală. Nu a mai calcăt niciodată în apartamentul unde i-a murit soția.

În urmă cu ceva timp, a declarat că nici măcar nu mai merge pe străzile care duc spre locul unde partenera sa și-a găsit sfârșitul.

”Eu nici nu am mai fost acolo, nu mai calc pe străzile alea. Nu am fost niciodată de atunci (…) M-am răzvrătit foarte tare, fără să mă întreb neapărat: De ce, Doamne, eu? De ce mie? Cine sunt eu să crâcnesc? Nu de asta, dar am trăit momentul acela de suferință. Cine îmi spune mie să fiu pozitiv îmi vine să-i trag o palmă! Pentru că îndemnurile astea în a gândi pozitiv… ți-e ușor să arunci niște cuvinte din gură”, a povestit Vasile Șeicaru, într-o emisiune TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: