Redactia.ro
Home » Monden » Drama neștiută a Marcelei Fota! Persoanele dragi s-au stins din viață într-un mod cumplit

Drama neștiută a Marcelei Fota! Persoanele dragi s-au stins din viață într-un mod cumplit

Drama neștiută a Marcelei Fota! Persoanele dragi s-au stins din viață într-un mod cumplit

Drama neștiută a Marcelei Fota! Viața i-a dat lovitură după lovitură, iar acum este îngenuncheată de durere după ce soțul ei s-a stins din viață. 

Drama neștiută a Marcelei Fota

Vestea că soțul ei a murit i-a adus numai durere în suflet, însă aceasta este doar una din dramele trăite de Marcela Fota. Se pare că viața i-a dat multe încercări și i-a luat oameni dragi de lângă ea, însă a avut mereu puterea să se ridice și să o ia de la capăt.

Drama neștiută a Marcelei Fota! Una din dramale greu de suportat a fost și moarte fratelui ei și al Mariana Ionescu Căpitănescu. Acesta s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani, iar pierderea lui a lăsat o rană ce nu poate fi vindecată niciodată.

Potrivit cancan.ro, în urmă cu câțiva ani, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor fără să lase un bilet de adio. Tragedia aceasta a făcut-o pe Marcela Fota să sufere foarte mult, mai ales că interpreta de muzică populară nu se afla în țară și nu și-a putut lua adio de la fratele ei.

”În timp ce eram în America am pierdut un frate și atunci mi-am dat seama că pentru absolut nimic în lume nu trebuie să stai departe de familie și de ai tăi. A fost crunt. Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu) mi-a spus și n-am conștientizat inițial. Au urmat trei zile de coșmar. În prima zi am căutat bilet să vin în țară. Nu am găsit. Nu puteam ajunge să-l prind până să-l înmormânteze. Aveam prieteni care erau acolo. M-au păzit. Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros. Acum, mamă fiind îmi dau seama ce șoc au putut lua”, a dezvăluit Marcela Fota.

Soțul Marcelei Fota a murit

Recent, aceasta a avut parte de încă o pierdere. După o relație de 14 ani s-a trezit singură. Soțul ei a suferit un infarct chiar în timp ce se afla la coadă la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova. Bărbatul de 47 de ani a fost resuscitat minute bune, dar, din păcate, fără rezultat.

Drama neștiută a Marcelei Fota! Vestea a făcut-o să sufere cumplit, mai ales că cei doi aveau doar un an de când când se căsătoriseră, iar din iubirea lor s-a născut un băiețel.

Potrivit informațiilor trasmise de autorități, pe 28 decembrie, soțul artistei de muzică populară se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova și i s-a făcut rău. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute bune, fără rezultat însă. În cele din urmă, a fost declarat decesul bărbatului de doar 47 de ani. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal de ucidere din culpă, iar la finalul anchetei, va fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă. De asemenea, s-a dispus efectuarea unui examen criminalistic pentru a determina cauza exactă a morții suspecte a bărbatului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: