Redactia.ro
Home » Monden » Drama Oanei Lis trăită în Săptămâna Mare. Soția lui Viorel Lis și-a pierdut mama cu doar câteva zile înainte de Paște

Drama Oanei Lis trăită în Săptămâna Mare. Soția lui Viorel Lis și-a pierdut mama cu doar câteva zile înainte de Paște

Drama Oanei Lis trăită în Săptămâna Mare.

Drama Oanei Lis trăită în Săptămâna Mare. Soția lui Viorel Lis are o personalitate plină de energie și mereu este cu zâmbetul pe buze, chiar și în cele mai dificile momente. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Oana a trec printr-o adevărată dramă chiar înainte de Paște.

Drama Oanei Lis trăită în Săptămâna Mare. Soția lui Viorel Lis și-a pierdut mama cu doar câteva zile înainte de Paște

Oana Lis este soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis. Chiar dacă între ei există o diferență mare de vârstă, Oana a demonstrat în nenumărate rânduri că îl iubește pe soțul ei. În urmă cu mulți ani, Oana a trecut printr-o perioadă dificilă. Era doar un copil când mama sa s-a stins din viață chiar în Săptămâna Mare. Aceasta și-a dat ultima suflare chiar înainte de Paște, iar Oana a trecut momente cumplite. Vedeta a povestit într-o emisiune tv că nu va uita niciodată tragedia care a avut loc când avea doar 13 ani.

”În Săptămâna Mare a murit mama mea, nu o să uit niciodată lucrul ăsta, sunt mai emotivă în perioada asta. Bineînțeles că lumea se sărbători se adună cu familia, iar eu mulți ani am suferit când vedeam lume. S-a întâmplat când eram mai mică, când aveam 13 ani, dar lucrul acesta nu se uită niciodată”, a spus Oana Lis într-o emisiune TV.

Oana Lis, despre relația pe care a avut-o cu părinții ei

Lipsa mamei sale a fost cea mai mare durere a Oanei. Soția lui Viorel Lis a avut un tată care a abuzat-o de-a lungul anilor de băutură, lucru care i-a adus mari necazuri acesteia. Soția fostului edil ne-a povestit cum reușește să facă față situațiilor tensionate, respirația fiind foarte importantă pentru a se calma. „Au fost multe momente dificile, dar cred că toate au legătură cu lipsa mamei. Eu am locuit doar doi ani cu părinții mei, mama era bolnavă, tata era alcoolic, toate lucrurile nenorocite pe care le făcea el…

De cele mai multe ori, în viață, am simțit lipsa mamei. Cei care au părinți habar n-au ce înseamnă să fii iubit necondiționat, câtă încredere, câtă putere, să ai mereu baza aceea că te duci la mama și te ajută, găsești o ciorbă, o vorbă bună. În primul rând, știu clar că în viață și perioadele de bucurie maximă, dar și perioadele grele, toate trec, nimic nu e pentru totdeauna.

Atunci când sunt într-o situație tensionată, pur și simplu încerc să respir de două, trei ori, să mă calmez, să nu zic primul lucru pe care îl gândesc”, ne-a spus Oana Lis.

Povestea de dragoste dintre Oana și Viorel Lis a început încă de când aceasta se angajase la Primăria Capitalei. Cu toate că atunci fostul edil era căsătorit, Lis a divorțat de soție pentru a trăi alături de Oana. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și au organizat o nuntă spectaculoasă în București, unde au fost invitați cei mai influenți oameni din țară. Relația lor a fost des criticată de-a lungul timpului, iar multe au acuzat-o pe Oana că s-a căsătorit pentru bani. Cu trecerea timpului, aceasta a demonstrat că sentimentele ei pentru fostul edil al Capitalei sunt intense.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: