Redactia.ro
Home » TV » Drama pe care o trăiește Ramona Păuleanu. Vedeta Pro TV a născut prematur gemeni, însă veștile nu sunt deloc bune: “Erau prea fragili”

Drama pe care o trăiește Ramona Păuleanu. Vedeta Pro TV a născut prematur gemeni, însă veștile nu sunt deloc bune: “Erau prea fragili”

În vârstă de 36 de ani, Ramona Păuleanu de la Pro TV, prezentatoarea care aduce mereu cu zâmbetul pe buze noutățile despre vreme, trăiește o dramă de mai bine de cinci luni. Atunci a devenit mamă de gemeni mult mai devreme decât termenul. Întâmplarea Ramona a născut prematur un băiat și o fată, iar băiețelul se află în continuare în spital.

Încă de la începutul lunii aprilie, Ramona Păuleanu a intrat în concediu de maternitate, atunci când a făcut frumosul anunț că era însărcinată în luna a șaptea. Urma cea mai frumoasă perioadă din viața vedetei Pro TV. Visa la o sarcină cu gemeni încă de acum cinci ani.

Drama pe care o trăiește Ramona Păuleanu. Vedeta Pro TV a născut prematur gemenii

Din păcate, lucrurile s-au complicat pentru Ramona. Vedeta Pro TV a născut premature gemenii, un băiat și o fetiță. Iar pentru băiețel, o bacterie intraspitalicească a făcut ca micuțul să rămână internat. Iar acum, la cinci luni de când a venit pe lume, băiețelul Ramonei Păuleanu, Luca, se află tot internat în spital. În tot acest timp, a reușit să fenteze moartea de trei ori, după cum a mărturisit chiar mama lui.

Ramona a povestit tot chinul prin care trece de când s-a întâmplat să nască prematur, printr-un mesaj cutremurător, postat pe rețelele de socializare.

”Am tot amânat momentul ăsta sperând că altfel va arăta «întoarcerea» mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine.

Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia.

Alexandra și Luca.

Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viata când mi-au clănțănit dinții în gură de frica.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca”, este prima parte a mesajului cutremurător scris de Ramona Păuleanu pe rețelele de socializare.

Unul din gemenii Ramonei Păuleanu, internat de 5 luni: ”O bacterie din spital l-a destabilizat”

De cum a venit pe aceast[ lume, băiețelul Ramonei Păuleanu duce o luptă continuă pentru supraviețuire. Internat de 5 luni, micuțul Luca încearcă să învingă o bacterie contractată chiar din spital, care l-a destabilizat complet, este mărturisirea dureroasă a mămicii lui.

”Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine.

Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit.

Dar are o forță si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată că au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui.

Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine.

Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta.

Că aș da orice să-i pot lua suferința.

Că ochii lui mi s-au întipărit în suflet.

Că m-aș arunca deasupra lui, că m-aș transforma într-un scut uman ca să-l ascund și protejez de toate.

Că am blamat soarta, sistemul, că m-am autoblamat, că n-am putut să încetez sa mă întreb de ce eu.

Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mamă să nu fii.

Și numai copil să nu fii, aș adauga, când în loc să îl bucuram, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brate și să-l iubim, el este într-un spital, și nu cunoaște altceva.

Am revenit să vă spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul ăsta, m-am gândit la toate mamele și toți părinții care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu”, a mai scris Ramona.

Ramona Păuleanu, mesaj în lacrimi

După ce a publicat mesajul dureros, Ramona Păuleanu a revenit cu un comentariu la postarea sa, mulțumind în lacrimi tuturor celor care i-au trimis gânduri bune și mesaje de încurajare.

“Am plâns încontinuu de când am postat. Chiar dacă asta este realitatea, coșmarul pe care îl trăiesc de atata timp, vorbind despre el a redevenit extrem de dureros.

Prin postarea asta, am acceptat ca se intampla ce se intampla si nu e ușor. Pana acum eram eu in durerea mea, acum v-am impartasit o și vouă. Va mulțumesc pentru mesaje, pentru gândurile bune și încurajări. Va voi răspunde cum voi avea puțin timp”, a mai scris Ramona Păuleanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: