Redactia.ro
Home » Monden » DRAMĂ pentru Britney Spears: vedeta a anunţat că a pierdut sarcina! Decizia pe care a luat-o după acest necaz

DRAMĂ pentru Britney Spears: vedeta a anunţat că a pierdut sarcina! Decizia pe care a luat-o după acest necaz

Britney Spears a anunţat, aseară, că a pierdut copilul. Vedeta americană se afla în primul trimestru al sarcinei. ”Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii”, a postat ea pe Instagram.

Tatăl copilului care a murit înainte de naştere este logodnicul lui Britney, Sam.

Britney Spears va încerca să aibă şi alţi copii

Starul pop a luat deciza ca ea şi iubitul ei să încerce în continuare să aducă pe lume un copilaş.

Cu cea mai profundă tristețe vă anunțăm că am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Acesta este un moment devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm până am fi ajuns mai departe, cu sarcina, dar am fost prea încântați să împărtășim vestea bună.

Dragostea noastră unul față de celălalt este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem familia. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul dumneavoastră. Vă cerem cu amabilitate să ne respectați intimitatea în acest moment dificil”, a postat Britney.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Ea și logodnicul Sam Asghari anunțaseră luna trecută că așteaptă primul lor copil împreună. Sam și Britney s-au logodit în septembrie 2021 și luna trecută cântăreața a anunțat că așteaptă primul ei copil cu el. Britney are deja doi copii din căsătoria ei anterioară cu Kevin Federline, fiii Jayden, de 15 ani, și Sean, de 16 ani.

A scăpat de sub tutela tatălui

Începând din 2008, când Britney Spears a intrat sub tutela tatălui, cântăreața americană nu a mai deținut controlul asupra propriilor finanțe, a deciziilor legate de carieră, precum și în privința unor chestiuni personale majore, cum ar fi vizitarea fiilor ei adolescenți.

După ce a divorțat de Kevin Federline, tatăl copiilor ei, în 2007, Britney Spears a avut un comportament considerat haotic. Ulterior, ea a pierdut custodia fiilor săi, iar în 2008 a fost internată într-un centru de refacere.

Anul trecut, în septembrie, cântăreaţa a scăpat de sub tutela tatălui ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: