Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Drama prin care a trecut un bărbat la întoarcerea în România din Afganistan. „Când m-am urcat în avion cu destinația România, îmi venea să dansez de fericire. Numai că, la aterizare…”

Drama prin care a trecut un bărbat la întoarcerea în România din Afganistan. „Când m-am urcat în avion cu destinația România, îmi venea să dansez de fericire. Numai că, la aterizare…”

Drama prin care a trecut un român la întoarcerea în țară din Afganistan a lăsat multă lume șocată. Nu o să îți vină să crezi ce a putut iubita sa să îi facă! El credea într-o poveste de iubire, dar s-a înșelat.

Drama lui Remus

Remus este unul dintre bărbații români care servesc țara în locurile cele mai periculoase, mai precis pe frontul de luptă. Remus lucrează la Ministerului Apărării Naționale, iar în urmă cu șapte ani acesta a fost nevoit să plece în Afganistan într-o misiune. La acea vreme el avea o relație de iubire ca în povești alături de Andreea pe care o credea aleasa inimii sale.

Remus și-a încheiat misiunea și a venit momentul să se întoarcă în țară. Acesta era nerăbdător să ajungă mai repede acasă pentru a-și strânge iubita în brațe. La plecarea în Afganistan cei doi aveau planuri mari de căsătorie, casă și copii, dar mare i-a fost uimirea lui Remus atunci când a văzut că în ultimii șapte ani totul s-a năruit.

Aveam un sentiment ciudat în privința relației noastre. îmi spuneam că, totuși, dacă și-ar fi găsit pe altcineva, nu mi-ar mai fi scris deloc. Număram zilele pe care le mai aveam de petrecut acolo. Aveam un carnețel pe care bifam în fiecare seară încă o zi.

Când au mai rămas numai trei zile de misiune, abia așteptam să mă întorc acasă, la familia mea și la Andreea. Cu o zi înainte să plecăm către România, am fost anunțați că misiunea se prelungise cu încă șapte zile. Aceea a fost cea mai lungă săptămână a vieții mele. Aș fi renunțat atunci, pe loc, la toți banii câștigați, numai să mă întorc acasă întreg și viu.

I-am scris iubitei mele că în câteva zile urma să ne vedem și i-am promis că nu o să mai plec niciodată. Când m-am urcat în avion cu destinația România, îmi venea să dansez de fericire. Abia așteptam să-mi revăd familia și iubita. Numai că, la aterizare, am avut parte de prima surpriză: Andreea lipsea.„, a spus Remus.

Andreea l-a părăsit pe Remus pentru altă femeie

Cel mai dubios lucru de care s-a lovit Remus prima dată a fost faptul că la întoarcerea în țară, Andreea nu îl aștepta la aeroport. Părinții săi au venit să îl ia și au mers împreună acasă pentru a lua masa, el continuând să întrebe udne este Andreea. Într-un final în casă a apărut Andreea, alături de noua sa mare iubire. Șocul din sufletul bărbatului a fost nu doar atunci când femeia lângă care se visa la altar i-a spus că nu dorește să mai formeze un cuplu, ci atunci când aceasta i-a mărturisit că o femeie este noua sa mare iubire, mai precis o tânără blondină.

Mi-a fost greu să revin la viața de dinainte și să depășesc acel moment, dar viața de militar m-a ajutat enorm. M-am însurat cu o co-legă de unitate și avem o căsnicie așezată, cum le stă bine unor oameni ce poartă hainele statului.

Povestea de viață prezentată în acest material este ficțională și a post publicată pe site-ul libertatea.ro. Unele întâmplări sunt inspirate din viața reală, dar numele personajelor și anumite aspecte au fost modificate.„, a mărturisit Remus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: