Redactia.ro
Home » Monden » Drama regratutului artist Dumitru Stroie, decedat la 30 de ani. Sora cântărețului a făcut dezvăluiri șocante

Drama regratutului artist Dumitru Stroie, decedat la 30 de ani. Sora cântărețului a făcut dezvăluiri șocante

GALERIE FOTO (3)Drama regratutului artist Dumitru Stroie, decedat la 30 de ani

Drama regratutului artist Dumitru Stroie, decedat la 30 de ani. Cântărețul s-a stins din viață într-un accident cumplit de mașină. Familia lui Dumitru a suferit un adevărat șoc și nici acum nu și-a revenit din șoc. Puțină lume știe că artistul a trăit o adevărată dramă în trecut, când sora sa a murit.

Drama regratutului artist Dumitru Stroie, decedat la 30 de ani. Sora cântărețului a făcut dezvăluiri șocante

Drama regratutului artist Dumitru Stroie, decedat la 30 de ani. A trecut aproape un an de la moartea artistului Sorin Dumitru, stins într-un accident rutier. Sora artistului, Ionela Streulea, a vorbit despre fratele ei, dar și despre sora lor, care a murit la șase luni. Dumitru a fost înmormântat la Sibiu, Jina, acolo unde familia va organiza un parastas pe data de 18 decembrie, când se va împlini un an de la moartea sa. Ionela a declarat că după moartea artistului au existat neînțelegeri între ea și soția acestuia, dar se pare că lucrurile au revenit la normal și se ocupă amândouă de afacerile cântărețului.

Claudia, cea care i-a fost soție își dorește să se ocupe singură de firmă, pentru a duce numele mai departe. Dumitru avea o firmă cu produse lactate pe care a deschis-o în mai muulte filiale. ”La un an de la moartea lui, vrem să oferim în memoria lui Dumitru reduceri la anumite produse. Unele produse îi poartă numele, cum ar fi de exemplu „cașavalul baciului”. Ușor nu este, bineînțeles, însă facem să fie bine în memoria lui, în gândul lui, că asta ne dorim, să i se ducă mai departe visul. Deschidem în memoria lui un nou magazin la Galați, „Conacul baciului.”, a spus Ionela, sora cântărețului, potrivit Spynews.ro.

Dumitru și Ionela au mai avut o soră

Ionela a mărturisit că ea și regretatul cântăreț au mai avut o soră, care s-a stins din viață la doar șase luni. Ionela este îndurerată de moartea fraților ei, mai ales că avea o relație strânsă cu Dumitru. „Eu sunt mamă de patru copii, doi băieți și două fete, acum, în decembrie, fac 30 de ani. Și noi am fost mai mulți frați la părinți, însă noi doi am fost foarte apropiați. Mai avem o soră mai mare cu un an ca fratele, cu doi ani mai mare ca mine, și mai avem o soră mai mică cu cinci ani decât mine, e plecată în Grecia la mănăstire. Și am mai avut o soră care a decedat la 6 luni, care acum sigur este lângă fratele nostru și ea”, a mai povestit sora artistului.

Sora artistului a povestit că cei doi au visat să-și deschidă magazine cu produse sănătoase. După ce s-au înscris la un curs de bucătar, lucrurile au început să meargă ca pe roate, iar la scurt timp și-au deschis propriile magazine. ”Când ne-am deschis un prim magazin am negociat, am mers împreună și am zis că de atunci pe noi nu ne poate despărți decât moartea, ceea ce s-a și întâmplat. De aceea vreau să-i ducem numele mai departe, pentru că am fost apropiați, am făcut prin bune și rele”, a mai spus sora lui, pentru aceeași sursă.

Etichete: