Redactia.ro
Home » Monden » Drama suferită de Olga Tudorache. Părăsită de soț pentru o colegă, a albit la 36 de ani

Drama suferită de Olga Tudorache. Părăsită de soț pentru o colegă, a albit la 36 de ani

Actrița Olga Tudorache s-a născut în comuna Oituz, în județul Bacău și a fost una dintre cele mai mari actrițe, cu o bogată activitate în lumea teatrului și a filmului românesc, dar și la catedra Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, din poziția de conferențiar universitar.

Artista a murit în 2017, la vârsta de 88 de ani, la Spitalul Elias, la Terapie intensivă.

Marina Vlady i-a „furat” soţul

Olga Tudorache și-a pierdut liniștea sufletească după ce o altă actriță, Marina Vlady, i-a „răpit” bărbatul și i l-a dus la Paris, departe de familie. Marea noastră actriță și-a revenit cu greu.

În 1965, Cristea Avram s-a îndrăgostit de Marina Vlady, alături de care juca în „Steaua fără nume”. Cei doi vor fugi la Paris, dar relația lor nu va dura. Olga Tudorache nu se va mai recăsători.

Între Marina şi Cristea s-a înfiripat o iubire nebună, deși franțuzoaica era încă măritată. Pentru ea, actorul şi-a părăsit familia, lăsând-o în urmă pe Olga Tudorache devastată.

Deși avea doar 36 de ani, actriţa Olga Tudorache a albit peste noapte şi a trecut cu mare greutate peste această dramă. Îndrăgostit până peste cap, Cristea Avram a fugit la Paris cu Marina, unde povestea lor a mai durat foarte puţin.

A avut o carieră prodigioasă

De-a lungul carierei sale a primit numeroase premii, diplome, ordine, trofee, pentru activitatea depusă în teatru şi film, dar cea mai mare realizare, după cum declara acum multă vreme, în ultimul interviu în “Formula As” a fost legată de viața personală:

Este băiatul meu, pe care l-am avut cu actorul Cristea Avram. Şi aici am avut noroc. Eu nici n-am ştiut când a trecut prin şcoală şi el a fost mereu şef de promoţie. Sunt minunaţi amândoi, şi el, şi nepotul meu, fiul lui.

Succesele cele mari le-am avut în viaţă, nu pe scenă.”

A fost căsătorită cu actorul Cristea Avram. Fiul lor, Alexandru, inginer de profesie este stabilit in SUA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: