Redactia.ro
Home » Știri » Drama unor părinți din Botoșani. Și-au pierdut ambii fii în doar câteva ore. Unul a fost omorât în bătaie, altul a murit de supărare

Drama unor părinți din Botoșani. Și-au pierdut ambii fii în doar câteva ore. Unul a fost omorât în bătaie, altul a murit de supărare

GALERIE FOTO (2)

Drama unor părinți din Botoșani. Și-au pierdut ambii fii în doar câteva ore, după ce unul a fost omorât în bătaie, iar altul a murit de supărare. Tragedia trăită de acești oameni este greu de descris.

Drama unor părinți din Botoșani

Tragedie de nedescris pentru o familie din Botoșani. Ambii lor fii s-au stins din viață în câteva ore. Unul dintre bărbați a fost omorât în bătaie, într-un local din Spania, iar celălalt și-a pierdut viața, la spital, câteva ore mai târziu, din cauza supărării. Potrivit Ziarul Românesc, criminalul bărbatului s-ar afla în libertate, find cercetat bineînțeles, în țara lui natală. George Cojocaru avea 43 de ani și a murit la sfârșitul lunii trecute, fiind snopit în bătaie în Spania. Fratele lui, internat la spital, a făcut un infarct atunci când a aflat de tragedie. Și acesta s-a stins din viață, din cauza suferinței pierderii fratelui său. În doar câteva ore, doi părinți au rămas fără copii.

Drama familiei a fost făcută publică de o rudă, asta în condițiile în care criminalul este cercetat în libertate. ”Nu știm pe ce considerente se continuă cu această hotărâre în pofida recursurilor prezentate de familie (poate acela că, fiind emigrant, viața lui nu contează decât ca un număr într-o statistică), poate că e singur pe minunatele plaiuri ale Huelvei, poate cu ceva noroc nu întreabă nimeni de el și se uita acest incident nefericit”, este mesajul transmis de Mirela Constantinescu.

Familia a vrut să facă acest caz public

Dragi prieteni , acest articol reprezintă cea mai oribila lună August din viața mea. Este vorba despre moartea vărului meu George Cojocaru, de 43 de ani, care locuia în sudul Spaniei de ceva mai mult de 20 de ani.

Un final care I-a venit din ghinionul de a intra în contact cu persoane de o stupiditate cruntă, primitive și violente. Cel mai crunt aspect este acela că agresorul (o persoană cu múltiple și variate antecedente) CONTINÚA ÎN LIBÉRTATE deoarece judecătoria din zonă consideră că a fost o moarte cauzată prin imprudență.

Apelez la toți prietenii și foștii colegi din presă să ne ajute să denunțăm acest lucru și să ajute familia să îi facem dreptate. Nu știm pe ce considerente se continúă cu această hotărâre în pofida recursurilor prezentate de familie.. (poate acela că, fiind emigrant, viața lui nu contează decât ca un număr într-o statistică, poate că e singur pe minunatele plaiuri ale Huelvei.

Poate cu ceva noroc nu întreabă nimeni de el și se uită acest incident nefericit.. Oare.. dacă agresorul ar fi fost vărul meu, inversându-se rolurile, decizia judecătoriei ar fi fost aceeași? Stau și mă întreb”, a mai scris femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini