Redactia.ro
Home » TV » Drama uriașă trăită de chef Joseph Hadad de la Masterchef. Cum a ajuns văduv cu trei copii

Drama uriașă trăită de chef Joseph Hadad de la Masterchef. Cum a ajuns văduv cu trei copii

Au curs lacrimi grele în platoul Masterchef! Chef Joseph Hadad a fost copleșit de amintiri dureroase, când în fața sa a apărut un concurent care, la momentul filmării, își pierduse copilul de doar 38 de zile, în urma unei boli necruțătoare. Așa s-a aflat despre drama uriașă trăită de celebrul bucătar.

Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu fac echipă în noul sezon Masterchef, care a reînceput la Pro Tv. Așadar, un nou show gastronomic va face deliciul tuturor pasionaților de gastronomie.

Însă pe lângă preparatele de excepție, și poveștile concurenților care vor să impresioneze juriul pentru un șorț sunt extrem de impresionante.

Așa a fost și un bărbat care își pierduse de curând copilul. Cu toată durerea în suflet, a găsit puterea de a merge mai departe.

Concurentul Masterchef le-a mărturisit juraților Master că timpul petrecut în bucătărie l-a ajutat să treacă mai ușor peste cea mai dură lovitură pentru un părinte.

„Să știi că noi avem ceva în comun – și soția mea a decedat acum 13 ani. Eu știu ce simți tu, în sufletul tău”, îi va spune Chef Joseph Hadad, moment în care celebrul bucătar nu și-a mai poate stăpâni lacrimile.

În cele din urmă, preparatul lui Constantin – supă siciliană de scoici cu creveți – a obținut 3 de “Da” din partea juriului, fiind extrem de gustos. Cel care i-a pus șorțul a fost chiar Chef Hadad, care i-a urat să fie puternic.

Chef Joseph Hadad, rămas ajuns văduv cu trei copii

Soţia lui Joseph Hadad i-a murit de cancer în urmă cu 13 de ani. Este momentul în care a rămas văduv cu trei copii.

”Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor”, declara Chef Hadad pentru Click.

Durerea uriașă l-a făcut pe Joseph Hadad să ia toată vina asupra lui pentru moartea soţiei.

Joseph Hadad: “Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor”

Și acum își reproșează că, din lipsa timpului și fiind dedicat total muncii sale de bucătar, nu a mers cu soția sa la doctor, la timp!

“Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…“, a povestit Chef Joseph Hadad.

Chef Joseph Hadad a apelat la ajutorul Mihaelei Borcea pentru a o salva pe soția sa

Invitat în podcast-ul găzduit de Damian Drăghici, juratul de la MasterChef a vorbit despre cel mai dramatic episod din viața lui. Acesta a declarat că a mărturisit a apelat la ajutorul Mihaelei Borcea, care cunoștea doctori ce o puteau ajuta pe soția sa.

„Mihaela Borcea, să-i dea Dumnezeu sănătate, mi-a făcut legătura cu niște doctori cunoscuți. Noi am plecat repede, în drum spre Israel. Copiii au rămas acasă. Am plecat la spital. S-au făcut niște analize.Mai încolo, după 8 zile, doctorul mi-a zis: domnule Hadad, câți copii aveți? Nu are nicio șansă. Nu a zis că are câteva zile de viață, ci m-a întrebat direct câți copii avem’, a declarat Joseph Hadad pe Youtube.

Cei trei copii ai lui Chef Hadad i-au adus alinarea. Băiatul său cel mare, pe nume Dor, are acum 29 de ani şi a studiat Afaceri şi calculatoare. Fiica Daniela este plecată la Berlin, are 23 ani și vorbeşte cinci limbi străine şi studiază Design comercial, în timp ce fiica cea mică, Lipaz, are doar 16 ani. Ea urmează cursurile unei şcoli private din Bucureşti.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: