Redactia.ro
Home » Știri » Drama uriașă trăită de Mădălin Voicu. Destăinuiri sfâșietoare despre moartea copilului său de doar 2 ani: „L-a vrut Dumnezeu la el”

Drama uriașă trăită de Mădălin Voicu. Destăinuiri sfâșietoare despre moartea copilului său de doar 2 ani: „L-a vrut Dumnezeu la el”

GALERIE FOTO (2)

Puțini știu drama uriașă trăită de Mădălin Voicu. Momentul care avea să-l marcheze pe viață s-a întâmplat în plină tinerețe, când și-a pierdut copilul de doar 2 ani.

Rareori, Mădălin Voicu și-a dorit să vorbească în public despre evenimentul care i-a marcat tinerețea. Politicianul și-a pierdut băiețelul pe când micuțul avea doar 2 ani. Ioan Iosif a murit după ce a înghițit din greșeală mai multe medicamente. A fost vorba de pastile pentru tratatarea bolilor de inimă, care îi erau prescrise bunicii care îl avea în grijă pe micuț în acel tragic moment.

Mădălin Voicu, despre moartea copilului său de doar 2 ani: „L-a vrut Dumnezeu la el”

”Medicamentele erau dulci, a mâncat vreo două-trei, a intrat în comă și în 5 zile a murit. Eu mă duc în fiecare săptămână la cimitir, am avut o suferință pe care nu o pot descrie. Nici nu mai am lacrimi să plâng”, a povestit la un moment dat Mădălin Voicu despre această tragedue.

Mădălin Voicu a suferit enorm în urma morții fiului său de doar 2 ani și i s-a declanșat o boală de piele autoimună.

Invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderatoarea i-a adresat lui Mădălin Voicu întrebarea dacă a fost supărat pe cineva pentru moartea copilului său.

”Am fost trist, sigur că se putea evita acel accident nenorocit. Eu nu eram acasă, eram la Filarmonică, Cristina era plecată și ea, deci a rămas doar cu bunică-sa și probabil că pastilele erau la îndemână undeva că altfel nu-mi explic, să se fi urcat pe vreo etajeră sau pe bibliotecă. Asta a fost! Am avut trei mari suferințe: moartea lui Ioan, moarte bunicii și moartea tatălui meu, care m-au marcat. Într-un fel, Dumnezeu te întărește și când dai examenul de rezistență și de putere de a trece peste anumite necazuri și supărări. Nu am ce să comentez, toată lumea a făcut tot ce se putea face să-l salveze, dar probabil că l-a vrut Dumnezeu și l-a luat la el. Sigur că mă duc la cimitir.”, a fost destăinuirea sfâșietoare a lui Mădălin Voicu despre băiețelul său mort la doar 2 ani.

Cei 7 copii ai lui Mădălin Voicu

Mădălin Voicu a mărturisit că are 7 copii. Este vorba de Mădălin Jr, Ioana și Tudor, Ștefan și Ion și încă doi băieți, Bogdan și Alex, amândoi din două relații diferite. Unul trăiește în Franța, iar celălat în Italia.

”Mamele lor susțin că sunt tot ai mei, dar eu nu am făcut niciodată un test ADN să mă conving dacă sunt sau nu tatăl lor biologic. Oricum nu le-am plătit niciodată pensie alimentară”, a explicat Mădălin Voicu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: