Redactia.ro
Home » Știri » Dublura Millei Jovovich din filmul „Resident Evil” mutilată pe viață

Dublura Millei Jovovich din filmul „Resident Evil” mutilată pe viață

GALERIE FOTO (6)Dublura Millei Jovovich din filmul „Resident Evil” mutilată pe viață

Olivia Jackson a fost dublura Millei Jovovich în filmul „Resident Evil”. Din nefericire, aceasta a suferit un grav accident în timp ce filma o scenă de acțiune. Oliviei i-a fost amputată o mână.

Dublura Millei Jovovich din filmul „Resident Evil” mutilată pe viață

Olivia Jackson a jucat în pelicula „Resident Evil: The Final Chapter” ca dublură. Aceasta a dat echipa de producție a filmului în judecată după ce a suferit un accident grav de motocicletă, în timp ce filma o scenă de acțiune. Accidentul s-a produs în 2015, în timp ce Olivia.  o dubla pe actrița Milla. Jovovich în timpul unei scene de acțiune. Potrivit actriței, producătorii i-au cerut să realizeze o scenă foarte periculoasă cu motocicleta, în condiții meteo nefavorabile. Actrița a fost rănită grav, cascadoarea a suferit mai multe răni, iar medicii au fost nevoiți să îi amputeze o mână.

Actrița a dat echipa de producție în judecată

Olivia. Jackson a declarat că producătorii i-au promis că se vor ocupa de cheltuielile medicale și de tot ceea ce va avea nevoie, însă se pare că nimic nu a fost adevărat. Aceasta a susținut că i s-a precizat că toate accidentele suferite în timpul filmărilor, vor fi acoperite de asigurare. În urma accidentului, ea a primit suma de 33.000 de dolari și ulterior a descoperit că nu există niciun constract de asigurare.

Cascadoarea a realizat o scenă în care trebuia să conducă o motocicletă pe timp de ploaie, iar acest lucru a cauzat accidentarea Oliviei, care a stat 17 zile în comă. Din păcate, actrița a fost mutilată pe viață, iar cariera ei fiind compromisă.

A fost cu adevărat o săptămână îngrozitoare, cu dureri, insomnii, greață, dar lucrurile s-au mai îmbunătățit. Îi sunt recunoscătoare incredibilului chirurg Simon Lambert„, a declarat actrița.

Pelicula „Resident Evil: The final chapter” este a șasea și ultima parte din seria care a intrat în istoria filmelor drept cel mai de succes film inspirat din jocuri video.

Etichete: