Redactia.ro
Home » Stil de viață » Duce gunoiul, cară sacoșe de cumpărături și așteaptă autobuzul în stație. 12 de fotografii cu Kate Middleton care arată că e ca noi toți

Duce gunoiul, cară sacoșe de cumpărături și așteaptă autobuzul în stație. 12 de fotografii cu Kate Middleton care arată că e ca noi toți

GALERIE FOTO (13)

E contesă, ducesă, prințesă de Wales și viitoare regină a Marii Britanii. Cu toate acestea, Catherine Middleton, zisă și Kate, s-a născut departe de cutumele regale și de viața nobilă pe care o duce acum. O galerie foto cu 12 de imagini surprinse în trecut cu ea dovedește viața simplă pe care o avea.

12 de fotografii cu Kate Middleton înainte de viața regală

Înainte de a-l cunoaște pe moștenitorul tronului britanic, și chiar și la începutul relației cu el, Kate ducea o viață cât se poate de normală. Una în care mergea la cumpărături fără gardă de corp, aștepta autobuzul în stație și își ducea singură gunoiul, ca oricare altă fată care nu visa să întâlnească un prinț, să aibă o nuntă regală, să locuiască la palat și să asigure continuitatea unei dinastii. Iată ipostazele care arată cât de simplu trăia Kate înainte să fie Prințesă de Wales, Ducesă de Cambridge, Cornwall, Rothesay (în Scoția), și Contesă Strathearn (în Scoția).

  1. Atunci în stația de autobuz, acum cu șofer personal

Vă vine să credeți sau nu, cândva Kate mergea cu transportul în comun, ca oricare om… de rând! Îmbrăcată comun, cu un look mult mai neglijent decât cel pe care îl afișează în prezent, Kate ducea pe atunci o viață pe cât de simplă se putea.

2. Fără suita de servitori, Kate își ducea singură plasele de cumpărături (2006)

3. Pe când mergea la petreceri și bea un păhărel în plus

Eh, asta da ipostază în care nu o s-o mai vedem vreodată. În fustă mini, animată cel mai probabil de un păhărel – două în plus.

4. În trening, fără paltoane și tiare (ianuarie 2006)

Era pe vremea când nu umbla în paltoane Catherine Walker, ci în trening. Și ce bine îi venea!

5.Unde scrie că o viitoare prințesă nu poate duce gunoiul? Iată că ea putea! (decembrie 2006) Puțin își închipuia ea cum avea să i se schimbe viața la 5 ani de la această fotografie. E adevărat, deja era în cărțile Prințului William, cu care se cunoscuseră la Facultatea St. Andrews, dar cu siguranță nu-și vedea încă viața la palat. Cu atât mai puțin își închipuia că nu va mai pune niciodată mâna pe un sac de gunoi…

6. Erau doi îndrăgostiți și atât

Fotografia aceasta e mai mult despre Prințul William decât despre Kate. Avem în imagine un prinț îndrăgostit, plimbându-se prin campusul universitar alături de iubita sa. Fără coroane, sceptru, ducate sau îndatoriri regale. Înainte ca greul să înceapă, când petrecerile erau la ordinea zilei, iar viața era departe de ochii curioși ai lumii.

 

Kate are și astăzi un comportament modest

7. Kate și plăcinta în caserolă (iunie 2007)

Deși exista deja în vizorul familiei regale, în calitate de iubită a Prințului William, Kate încă ducea o viață normală. Una în care se putea prezenta cu plăcinta în mână la o petrecere.

8. La cumpărături, ca orice tânără pasionată de modă. (iunie 2008)

 

Atunci umbla în magazinele stradale, acum hainele îi sunt aduse pe umeraș de către stilistă. E drept, din când în când, e nostalgică și dă iama în magazinele din apropierea casei sale. Nu de puține ori, Kate a fost văzută cumpărând haine de bebeluși din apropierea reședințelor regale. Un obicei la care n-a renunțat, pare-se, în ciuda tiarelor deținute.

9. Cu prietenii, la iarbă verde (2009)

Cu doar un an înainte de anunțul logodnei cu Prințul William, Kate încă își permitea „luxul” de a merge nestingherită la evenimente, alături de prieteni. E drept, cel mai probabil era la un meci de polo, însă o făcea în rol de om obișnuit, nu cum se întâmplă acum, când este Prințesă de Wales, viitoare Regină.

10. 2011, anul nunții regale. O Kate nestingherită, cărându-și singură sacoșe pe stradă

 

Ce ar mai fi de spus? Era simplă, era populară și îi plăcea să facă lucruri de om de rând. Deși în aprilie 2011 îi jura iubire veșnică moștenitorului tronului britanic, pe atunci „prințesa în așteptare” își căra singură sacoșele pe străzile Londrei.

11. Își duce singură căruțul de cumpărături (2011-2013)

 

Uite asta e o fotografie chiar din timpul mariajului cu Prințului William, semn că noua Prințesă de Wales face și „treburile de jos” atunci când trebuie. Modestă și fără aere, Kate fusese surprinsă la Tesco făcându-și cumpărăturile, chiar dacă ar fi avut la dispoziție oricâte gărzi ar fi vrut.

12. Și prințesele merg la bancomat

 

Doar nu credeați că regalitățile au punguță cu galbeni și îi aruncă pe ici-colo să primească tot ce vor. Nu, tot cu bani și carduri umblă și ei… Ce se află în conturile lor… asta e altă poveste!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: