Redactia.ro
Home » Știri » După 11 ani de căsnicie, Cabral Ibacka și Andreea, soția lui se iubesc la fel de mult! Cabral: „Vreau tot cu tine”

După 11 ani de căsnicie, Cabral Ibacka și Andreea, soția lui se iubesc la fel de mult! Cabral: „Vreau tot cu tine”

Cum arată bebelușul Andreei Ibacka și a lui Cabral

Andreea și Cabral Ibacka au sărbătorit 11 ani de când s-au căsătorit religios. Vedeta de la ProTV nu a ratat momentul și i-a făcut o declarație de dragoste soției sale. Așa cum și-a obișnuit deja publicul, declarația a fost plină de umor și ironie. Cabral i-a declarat Andreei că anii petrecuți unul lângă celălalt l-au făcut să o iubească din ce în ce mai mult.

Cabral Ibacka nu a fost tocmai fanul declarațiilor de dragoste, fie ele publice sau private. De data aceasta, însă, a simțit să-i transmită soției sale cele mai sincere cuvinte, cu ocazia împlinirii a 11 ani de căsnicie. „Ehehe, declarație de dragoste…! E leșinat după ea!’, a scris Cabral pe Facebook, în dreptul link-ului cu trimitere spre blogul personal, unde și-a exprimat sentimentele față de soția lui.

„N-am crezut vreodată că la anii ăștia o să mai ajung să am fluturi în stomac… sau că voi tremura de nerăbdare, asemeni unui copil înaintea cadourilor de Crăciun, să te văd. Că zâmbetul tău îmi va descreți fruntea indiferent cât de grea a fost ziua.

Sau că iubirea noastră va răsturna pământul și cutumele. Și nu doar că te iubesc, dar îți sunt recunoscător pentru tot ce faci pentru noi, pentru motivația și inspirația pe care le pui în mine, pentru femeia superbă pe care o descopăr zi de zi, și mai ales pentru dragostea pe care mi-o porți.

Ne-am mărturisit și ne-am asumat și mai ales ne-am dat seama, încă o dată, că fiecare are cheia celuilalt și cele doua chei nu merg decât împreună, exact ca la armele nucleare. Vreau tot cu tine! #noidoi’, a scris Cabral pe blogul personal.

Andreea și Cabral Ibacka

Cabral și Andreea s-au cunoscut în anul 2007, pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de Țigan. La acel moment, Andreea Pătrașcu era studentă la facultatea de Finanțe și Bănci și își descoperise recent pasiunea pentru actorie. Andreea și Cabral s-au căsătorit în 2011. Deși nu a fost dragoste la prima vedere, cei doi au ajuns să se iubească.

„Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat în primele luni. Eram mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui”, a povestit Andreea Ibacka despre începuturile frumoasei povești de dragoste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: