Redactia.ro
Home » Monden » După 4 ani, casa lui Liviu Vârciu este finalizată. Imagini cu imobilul din capitală al actorului

După 4 ani, casa lui Liviu Vârciu este finalizată. Imagini cu imobilul din capitală al actorului

GALERIE FOTO (5)

Liviu Vârciu a avut parte în ultimii ani de multe evenimente fericite în viața sa, printre care nașterea celor doii copii ai săi și ai Andei Călin, dar și lansarea primului său film. În tot acest timp, actorul a lucrat mult și la împlinirea unuia dintre cele mai mari visuri ale sale: să aibă propria casă, construită după nevoile familiei sale. Imobilul este acum gata, iar el a mărturisit că a primit ajutor financiar din partea unuia dintre cei mai apropiați prieteni ai săi: Nea Mărin.

După 4 ani, casa lui Liviu Vârciu este finalizată. Imagini cu imobilul din capitală al actorului

Liviu Vârciu și-a dorit mereu să aibă propria lui casă, unde să-și poată crește fericit copii alături de Anda Călin. A început construcția imobilului în urmă cu 4 ani, iar investiția a fost una pe măsură. Actorul a făcut multe sacrificii și a avut nevoie și de ajutor financiar din partea prietenilor săi, dar în cele din urmă totul a meritat. Totul este gata și imaginile din interiorul vilei sunt de-a dreptul impresionante.

Atunci când era impas, singurul care i-a sărit în ajutor a fost Nea Mărin, cu care are o frumoasă prietenie. Cei doi se tachinează neîncetat atunci când sunt în fața camerelor de filmat, dar în viața privată au o legătură de-a dreptul specială. Actorul și-a pierdut tatăl în urmă cu un an, iar Marin Barbu i-a fost încă de atunci un sprijin de seamă. Atunci când a avut nevoie de bani, acesta nu a ezitat să-l împrumute și pentru asta a ținut să-i mulțumească în mod public.

„M-a ajutat, mânca-i-aș gură lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Liviu Vârciu la Antena Stars.

Cum arată casa lui Liviu Vârciu în interior

În ceea ce privește noua sa casă, Liviu Vârciu este cât se poate de mândru. Fiecare sacrificiu a meritat, iar acum el și familia sa se bucură de un spațiu în care se simt cât se poate de bine. Pe lângă camerele spațioase și amenajate în stil modern, actorul și-a dedicat și un spațiu pentru pasiunea sa: producțiile cinematografice. Are propriul cinema, unde va urmări filme alături de cei dragi.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a mai spus Liviu Vârciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: