Redactia.ro
Home » Știri » După ce a creat un scandal monstru în interiorul BOR, părintele Visarion este de negăsit: «Nu știm absolut nimic»

După ce a creat un scandal monstru în interiorul BOR, părintele Visarion este de negăsit: «Nu știm absolut nimic»

parintele visarion alexa

În urmă cu aproximativ șase luni, opinia publică era șocată de acuzațiile care i se aduceau preotului Visarion Alexa, una dintre cele mai cunoscute fețe bisericești din România. El a fost acuzat de agresiune sexuală de o enoriașă, iar apoi a dispărut complet din lumina reflectoarelor, dar și din rândul preoților. Nici măcar foștii colegi sau foștii avocați nu mai reușesc să dea de urma lui.

Părintele Visarion Alexa este de negăsit

Părintele Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală de câteva enoriașe în toamna trecută, s-a izolat atât de la lume, cât și de la Biserică. În prezent, este practic imposibil de găsit, iar foștii săi colegi de breaslă, inclusiv preotul Ștefan Zară, consilier eparhial pentru cultură și comunicare media în cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor, au declarat că nu poate fi contactat telefonic, conform Impact.

La momentul în care acuzele au fost făcute publice, Visarion Alexa (46 de ani), unul dintre cei mai faimoși preoți ortodocși din țară, a decis ulterior să își schimbe abordarea și să se izoleze de lume. Acum este complet de negăsit.

„Părintele nu răspunde la telefon. Am încercat de câteva ori să stăm de vorbă cu dânsul, dar nu am reușit. Nu mai știm absolut nimic despre dânsul”, a declarat preotul Ștefan Zară, consilier eparhial pe teme legate de cultură și de comunicații media, din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor. Nici măcar fostul avocat al lui Visarion Alexa nu poate oferi informații despre Visarion Alexa sau locul în care se află acesta în prezent.

„Nu mai reprezint interesele părintelui. Un alt coleg a preluat dosarul, dar nu vă pot oferi amănunte, fără voia acestuia. Tot ce știu legat de dosar e că acesta se afla, săptămânile trecute, în camera preliminară. Asta este tot!”, a declarat fostul avocat al părintelui Visarion Alexa, conform site-ului menționat anterior.

Visarion Alexa nu mai activează în cadrul Bisericii Ortodoxe

De asemenea, Visarion Alexa nu mai primește nicio plată de la Biserică, deoarece a fost înlocuit din funcția de paroh al Bisericii Pogorârea Sfântului Duh” din cartierul Militari din București, la scurt timp după ce a fost trimis în judecată pentru acuzațiile de agresiune sexuală.

La finalul anului trecut, Gigi Becali a comentat acuzațiile aduse preotului Visarion Alexa. Omul de afaceri a fost convins că nicio persoană nu a pus la cale o înscenare și că Dumnezeu a permis acest caz pentru ca alți duhovnici să învețe din el și să nu repete aceleași greșeli.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: