Redactia.ro
Home » Știri » După ce a fost părăsit de soție, acest bărbat și-a transformat gospodăria într-o operă de artă. „Mama copiilor a plecat, m-a lăsat cu 5 copii..”

După ce a fost părăsit de soție, acest bărbat și-a transformat gospodăria într-o operă de artă. „Mama copiilor a plecat, m-a lăsat cu 5 copii..”

GALERIE FOTO (2)

Acest bărbat din Gorj a reușit să transforme un moment dificil al vieții sale într-o operă de artă. După ce a fost părăsit de soție, s-a concentrat asupra muncii și și-a construit în gospodăria sa o casă confecționată din sticle. A preferat să-și concentreze energia în această direcție, iar astăzi eforturile sale au avut un rezultat impresionant.

După ce a fost părăsit de soție, acest bărbat și-a transformat gospodăria într-o operă de artă. „Mama copiilor a plecat, m-a lăsat cu 5 copii..”

În urmă cu 25 de ani, acest bărbat din localitatea Jupâneşti, Gorj, a trecut printr-un moment critic al vieții sale. Mariajul său a ajuns la final, iar femeia alături de care își construise o familia a decis să plece. Rămas singur și cu cinci copii, a ales să se concentreze pe muncă și să-și lase creativitatea să atingă cote maxime.

Așa a început să adune sticle și să pună temeliile unei locuințe. A construit o casă, iar ulterior munca sa a rezultat într-o operă de artă care ar putea cu succes să impresioneze criticii de artă modernă.

„Printr-o răzbunare. Mama copiilor a plecat, m-a lăsat cu 5 copii. Şi ca să pot să mă răzbun… pe ce? Pe sticle goale. Nu m-am răzbunat pe persoana respectivă. M-am răzbunat pe muncă. După aia, în decurs.. de răzbunare pe sticle, am devenit prieten cu mama copiilor.”, a povestit Vasile Piscureanu, conform observatornews.ro.

Începutul nu a fost deloc ușor, deoarece avea nevoie de cât mai multe sticle. A început să adune materialele de pe stradă, apoi s-a orientat către localurile din localitatea sa. Timp de 1 an și patru luni a muncit la ridicarea unei case, iar acum este foarte mândru de rezultatul eforturilor sale.

„Pe drum, când veneam cu bicicleta. După aceea, la cârciumi. Am luat ultima tură o remorcă de sticle, vă daţi seama. Prima casă a durat 1 an, 4 luni şi o săptămână, vopsită, aranjată. Şi fără cofrag, fără fier, în pământ băgată două palme. Şi înaltă are 5 metri, consolidată prin 20 de picioare.”, a mai relatat acesta pentru sursa menționată anterior.

Pentru realizarea construcției, au fost necesare zece mii de sticle, 66 de saci de ciment şi 16 tone de nisip. Totul a fost adunat de domnul Vasile Piscureanu și transformat apoi într-o operă de artă.

Ce spune fiul bărbatului despre casa construită

Vasile Piscureanu a fost susținut în acest proces și de familia sa, care vorbește cu multă admirație de eforturile sale. Unul dintre fiii săi a mărturisit că a încercat să-l ajute cu tot ce a putut, chiar dacă pe atunci era doar un copil. Tânărul este mândru de casa părintelui său din sticle, pe care o consideră „cea mai frumoasă” din zona Gorjului.

„Eram copil mic, îţi dai seama, în 97. L-am ajutat numai la curăţenie, la frecat funduri la sticele cu lingura şi cu peria. A făcut multă muncă, a chibzuit să facă un lucru frumos. Îmi place şi mie, cred că este cea mai frumoasă casă din zona Gorjului, în afara de Brâncuşi.”, a povestit acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: