Redactia.ro
Home » Știri » După ce au fost expulzați din Olanda, fiica cea mare a lui Vladimir Putin și soțul său și-au găsit un nou cămin. Unde s-au mutat

După ce au fost expulzați din Olanda, fiica cea mare a lui Vladimir Putin și soțul său și-au găsit un nou cămin. Unde s-au mutat

Vladimir Putin este unul dintre cei mai puternici bărbați din lume, dar și printre cei mai modești atunci când vine vorba de viața sa personală. Până să-și publice bibliografia, era chiar incert faptul dacă are sau nu copii. În cele din urmă însă, s-a dovedit că el și fosta lui soție, Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya, au două fiice, dintre care una a fost expulzată din Olanda.

După ce au fost expulzată din Olanda, fiica cea mare a lui Vladimir Putin și soțul său și-au găsit un nou cămin. Unde s-au mutat

De-a lungul anilor, președintele Rusiei și apropiații lui au evitat să le rostească numele fetelor sale, însă informațiile s-au aflat. Maria Vorontsova, alias Mariya Vladimirovna Putina, prima fiică a președintelui rus Vladimir Putin  s-a născut pe 28 aprilie 1985 și este endocrinolog pediatru rus. Este căsătorită cu Jorrit Faassen, de origine olandez, țară unde au și locuit până în anul 2014.

Chiar dacă locuia departe de Rusia, Maria nu a putut să scape de umbra reputației tatălui său. După ce zborul 17 Malaysia Airlines a fost doborât de rebelii pro-ruși în Ucraina, s-a cerut ca ea și familia sa să fie expulzată din Olanda.

Informații din presa internațională arată că în prezent cei doi soți locuiesc în Moscova, într-un penthouse, situat pe bulevardul Novinsky, cu vedere la Ambasada SUA.

Putin și familia sa s-ar ascunde într-un buncăr secret

În contextul izbucnirii războiului, s-a spus că Putin și-ar fi luat întreaga familie și s-a ascuns într-un buncăr special pregătit în caz de război nuclear, situat în Munții Altai.

„În weekend, familia președintelui Putin a fost evacuată într-un buncăr special pregătit în caz de război nuclear. Acest buncăr este situat în Munții Altai. De fapt, nu este un buncăr, ci un adevărat oraș subteran, dotat cu echipamente electronice, de ultimă oră”, a spus Valery Solovey pentru publicația Daily Mail.

Locul secret al lui Vladimir Putin este un lot de pământ din districtul Ongudaysky, care se învecinează cu Mongolia, China și Kazahstan, transformat într-un adăpost special. Totul ar fi fost construit de  multinaționala Gazprom.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: