Redactia.ro
Home » Monden » După ce Carmen de la Sălciua a amenințat cu judecata, mama Geta reacționează. Ce mesaj a transmis, în văzul tuturor

După ce Carmen de la Sălciua a amenințat cu judecata, mama Geta reacționează. Ce mesaj a transmis, în văzul tuturor

GALERIE FOTO (2)

Carmen de la Sălciua a răbufnit, după declarațiile controversate făcute de mama Geta, zilele trecute. Cântăreața s-a întors foc și pară din luna de miere și a mărturisit că se gândește serios să dea în judecată familia Sterp, că poate așa se va încheia scandalul dintre ei. Iată ce mesaj a postat, din nou, mama Geta.

Carmen de la Sălciua vrea să dea în judecată familia Sterp

Mama Geta a acuzat-o pe Carmen de la Sălciua de multe lucruri, asta după ce s-a tot zvonit pe internet că datorită artistei, Culiță Sterp a devenit faimos. Mama fraților Sterp a răbufnit și i-a transmis un mesaj dur fostei nurori, deși aceasta nu ieșișe în spațiul public cu nicio declarație.

„Ea a încercat să o facă și pe sora ei cunoscută, pe mama ei. Cred că Dumnezeu îi pune pe fiecare după talentul său acolo unde trebuie. Culiță cântă cum nu cântă o sută de oameni, nu zic, și Carmen are voce, are talentul ei. Culiță s-a ridicat și după despărțirea de Carmen, băiatul meu a știut tot timpul cum să se facă plăcut, cu bunătatea lui, cu simplitatea lui.

Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare pe Carmen, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț. Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”, a spus mama Geta, pentru fanatik.ro

După aceste declarații, Carmen a spus serios că se gândește să acționeze legal, pentru că nu știe cum să mai procedeze în această situație.

„Să vă spun sincer, singura soluție este să acționez legal. Efectiv nu știu ce să mai fac pentru a se încheia totul. Sunt deja sătulă până peste cap de declarațiile pe care le face. Cele mai multe sunt minciuni. Că se spun despre mine lucruri, sunt deja obișnuită. Dar eu am o mamă, am o soră. După cum știți, mama și sora mea nu sunt dornice de faimă, nu au dat niciodată declarații defăimătoare la adresa lor. Vreau să nu mai pomenească nimeni despre familia mea. E foarte deranjant pentru și pentru ele. Sunt efectiv sătulă până peste cap! Mama și sora mea nu au fost niciodată dornice de faimă. Complet fals! Dacă acum e la modă ca toată lumea să stea pe TikTok și pe rețelele de socializare, atunci eu sunt de modă veche. Familia mea nu a dorit niciodată să fie în față. Eu nu l-am înșelat niciodată pe omul acela. Și cum aș putea eu să probez că nu l-am înșelat dacă nu a fost așa?”, a fost replica interpretei de muzică pentru Fanatik.

Ce spune acum mama Geta

Pentru că scandalul este departe de a fi terminat, mama Geta a postat un mesaj pentru toate persoanele care au dezamăgit-o de-a lungul timpului. „Stai departe de oamenii care nu recunosc niciodată că au greșit și care te fac să simți că este vina ta”, a fost mesajul controversat, postat de mama Geta, pe contul ei de Instagram. Este clar că mama fraților Sterp se simte dezamăgită de persoanele pe care le considera apropiate și care au dezamăgit-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: