Redactia.ro
Home » Monden » După ce Nuțu Cămătaru a declarat că a avut o relație cu Nicoleta Luciu, Dinu Maxer a reacționat. Atunci, artistul avea o relație de lungă durată cu aceasta

După ce Nuțu Cămătaru a declarat că a avut o relație cu Nicoleta Luciu, Dinu Maxer a reacționat. Atunci, artistul avea o relație de lungă durată cu aceasta

După ce Nuțu Cămătaru a făcut dezvăluiri despre viața sa sentimentală din urmă cu mai mulți ani, declarând că a avut relații cu femei celebre, printre care și Monica Gabor, un nou episod din trecutul amoros al bărbatului a ieșit la iveală. Pe lista lui se numără și Nicoleta Luciu, care în acel moment ar fi avut o relație cu Dinu Maxer. Informat despre acest subiect, artistul a oferit răspunsul legat de această infidelitate.

Nuțu Cămătaru este un figură controversată în România, atât datorită problemelor cu legea pe care le-a avut în trecut, cât și pentru relațiile sale cu diferite femei celebre. A declarat în repetate rânduri că multe dintre vedetele de astăzi au trecut prin patul său, acest lucru întâmplându-se cu mult înainte ca acestea să fie cunoscute în televiziune.

Nuțu Cămătaru ar fi avut o relație cu Nicoleta Luciu

Cea mai recentă destăinuire a lui a avut-o în vedere pe Monica Gabor, însă mai există și o altă vedetă care ar fi fost partenera lui. Este vorba de Nicoleta Luciu, care în acel moment avea o relație de lungă durată cu Dinu Maxer.

„N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viața sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu (…) și multe altele. Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?”, declara Nuțu Cămătaru în 2006, pentru sursa ziarul „Averea”, potrivit VIVA!

După ce Nuțu Cămătaru a declarat că a avut o relație cu Nicoleta Luciu, Dinu Maxer a reacționat. Atunci, artistul avea o relație de lungă durată cu aceasta

Declarațiile lui Nuțu Cămătaru au fost aduse recent în atenția lui Dinu Maxer de către jurnaliști, care și-a dorit să comenteze zvonurile conform cărora Nicoleta Luciu i-ar fi fost infidelă.

Amintim că cei doi au avut o relație de lungă durată până în anul 2005, care s-a sfârșit fără vreun scandal în presă. Nu a fost vorba de infidelitate, așadar Dinu consideră că fosta sa parteneră ar trebui să iasă în presă și să ofere un răspuns la acuzațiile publice care i-au fost aduse despre viața sa intimă.

„Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005. Când ne-am cunoscut era domnișoară. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște, a fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea. Nu mai vorbim de mulți ani”, a declarat Dinu Maxer, pentru Playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: