Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » După divorț, acest bărbat i-a făcut fostei soții un cadou neobișnuit. Când a văzut, femeia i-a sărit în brațe și…

După divorț, acest bărbat i-a făcut fostei soții un cadou neobișnuit. Când a văzut, femeia i-a sărit în brațe și…

GALERIE FOTO (2)

Viața de familie nu este deloc ușoară, mai ales atunci când între cuplurile căsătorite apar neînțelegeri peste care este foarte dificil să treci. Indiferent de câți ani au petrecut împreună, cei mai mulți ajung să divorțeze, alegând să fie uniți în continuare de copii și de amintirile frumoase pe care la au împreună. Este și cazul acestui cuplu din Ohio, care după 20 de ani a decis să pună capăt mariajului lor. Nu știau însă că într-o bună zi, soarta le va demonstra că iubirea are propriile căi și destinul nu poate fi împiedicat.

Jeffry Agan și Lory au fost căsătoriți timp de 20 de ani, perioadă în care s-au bucurat de multe momente fericite. Din păcate însă, bărbatul avea o mare problemă pe care oricât a încercat să o rezolve, nu a reușit. Chiar dacă soția sa l-a susținut la fiecare pas, era condus de un viciu care a adus și finalul mariajului lor: alcoolul.

Oricât ar fi încercat, Jeffry nu putea să renunțe la acest obicei foarte nociv pentru sănătatea lui. În cele din urmă, Lory a decis că nu mai poate continua alături de el, așa că a depus actele de divorț. Chiar dacă nu au mai format un cuplu, cei doi au încercat să rămână prieteni. Aveau copii împreună, iar rolul de părinte era mai important decât orice altceva.

Pe măsură ce timpul a trecut, bărbatul a realizat că nu poate continua în acest ritm. S-a înscris într-o organizație pentru persoane care se confruntă cu dependența de alcool, iar în cele din urmă a reușit să-și învingă acest viciu.

După divorț, acest bărbat i-a făcut fostei soții un cadou neobișnuit. Când a văzut, femeia i-a sărit în brațe și…

Viața lui a revenit la normal, iar legătura cu Lory a devenit din nou una foarte bună. De Crăciun, cei doi au decis să petreacă această zi împreună, alături de copiii lor. Bărbatul s-a gândit să-i facă o mare bucurie fostei sale soții și i-a pregătit un cadou special.

Fiul lor a surprins întreg momentul, iar imaginile au fost văzute de o lume întreagă. Jeffry i-a întins lui Lory o cutie ce la prima vedere fusese inițial de pizza, dar conținutul său a lăsat-o fără femeie fără cuvinte. Când a văzut care era cadoul său, nu s-a putut abține și a sărit în brațele bărbatului, mai fericită ca niciodată.

Ce se afla în cutie vă întrebați? Ei bine, Jeffry a cerut-o de soție pe Lory pentru a doua oară, iar ea a acceptat fără să stea pe gânduri. Copiii lor știau de acest plan al bărbatului și au așteptat nerăbdători să audă răspunsul afirmativ al mamei lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: