Redactia.ro
Home » Monden » După Dorian Popa, Bogdan de la Ploiești a fost și el „victima” polițiștilor. Ce au arătat rezultatele DrugTestului

După Dorian Popa, Bogdan de la Ploiești a fost și el „victima” polițiștilor. Ce au arătat rezultatele DrugTestului

Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești a fost la un pas de a-i călca pe urme lui Dorian Popa în urmă cu câteva zile, când a fost și el tras pe dreapta de polițiști. Cântărețul de manele i-a uimit pe fanii săi în momentul în acre a publicat pe rețelele de socializare un videoclip în care se afla alături de oamenii legii.

Din ce în ce mai multe persoane au ajuns să fie trase pe dreapta și testate pentru a se depista dacă au consumat sau nu alcool, ori substanțe interzise înainte de a se urca la volan. Acesta a fost și cazul lui Dorian Popa, care, din păcate, a ieșit pozitiv. Pe urmele lui se afla și Bogdan de la Ploiești, un cunoscut cântăreț de manele din România.

Bogdan de la Ploiești, pe urmele lui Dorian Popa

Pe contul de TikTok a lui Bogdan de la Ploiești a apărut un videoclip în care acesta se afla lângă mașina sa, în timp ce mai mulți polițiști în testau cu DrugTestul și cu aparatul etilotest. Rezultatele au fost negative în ambele cazuri, semn că manelistul nu a consumat băuturi alcoolice sau droguri înainte de a se urca la volan.

În imagini se poate vedea cât de liniștit era Bogdan de la Ploiești în toată această situație. Acesta aștepta cu nerăbdare să poată pleca, deoarece urma să fie naș de botez, alături de frumoasa sa iubită, Cristina Pucean.

„Mă oprește tot Bucureștiul încontinuu. Au testat droguri, alcool, control în portbagaje, control în portofel, control copii dezbrăcați, dați jos… tot. Mă oprește toată România. Acum trebuia să ajung și eu într-o jumătate de oră la biserică, dar s-a dat totul peste cap, asta este. Mulțumim, să fim sănătoși și să aveți grijă de viața voastră, că e cea mai importantă!”, a spus artistul în videoclipul pe care l-a făcut pe TikTok.

@bogdandelaploiesti.haz BDLP CONTROL #now #viral ♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

Dorian Popa a recunoscut tot

Fostul membru al trupei LalaBand a recunoscut într-un videoclip postat marți dimineață faptul că a consumat substanțe interzise. Totuși, acesta a ținut să menționeze faptul că nu a fumat înainte de a se urca la volan, ci cu câteva zile în urmă, doar că analizele de sânge au putut confirma prezența cannabisului în corpul său. De vină acesta a declarat că ar fi fost despărțirea de Babs, dar și stresul la care a fost supus în ultimul timp cu toate proiectele pe care le-a avut.

​„Vreau să le cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep diminețile cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil, vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău, prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Mare atenție: nu mă scuz! Îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Nu sunt aici să mă ascund, recunosc: Am consumat canabis!”, a recunoscut Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: