Redactia.ro
Home » Știri » După nouă ani de căsnicie, doi miri au avut parte de o surpriză șocantă. Ce au descoperit aceștia

După nouă ani de căsnicie, doi miri au avut parte de o surpriză șocantă. Ce au descoperit aceștia

GALERIE FOTO (3) După nouă ani de căsnicie, doi miri au avut parte de o surpriză șocantă.

După nouă ani de căsnicie, doi miri au avut parte de o surpriză șocantă. În urmă cu nouă ani, Kathy Gunn se mărita cu bărbatul visurilor ei. Într-o zi, tânăra a găsit cadoul pe care mătușa ei i l-a oferit în ziua nunții. După ce l-a deschis, viața ei și a soțului său s-a schimbat radical.

După nouă ani de căsnicie, doi miri au avut parte de o surpriză șocantă. Ce au descoperit aceștia

După nouă ani de căsnicie, doi miri au avut parte de o surpriză șocantă. Kathy Gunn devenea mireasă în urmă cu nouă ani, având aproape cele mai importante persoane din viața sa. Mătușa sa i-a oferit un cadou pe care scria să nu îl deschidă decât atunci când are loc prima ceartă între miri. Kathy și-a pus multe semne de întrebare când a văzut mesajul de pe cutie, dar ulterior a uitat de cadou.

Tânăra l-a găsit din întâmplare după nouă ani de căsătorie. Soarta a făcut ca femeia să umble prin dulap și să găsească cadoul nedesfăcut. De-a lungul căsnicie a avut mai multe certuri cu soțul său, dar niciodată nu s-a gândit să deschidă cadoul. “În toţi aceşti ani, am crezut că în cutie se află secretul unei căsnicii fericite, un truc necunoscut de tineri ca noi… La urma urmei, unchii noştri erau căsătoriţi de mai bine de o jumătate de secol. Ne-am gândit că acea cutie ne va salva. Într-un fel, a făcut-o!”, povesteşte Kathy.

După ce l-au deschis, Kathy și soțul ei au rămas șocați.Înăuntru erau două hârtii în care aflau două bancnote, iar pe darul miresei scria: “Ia aceşti bani şi cumpără o pizza, nişte creveţi sau orice altceva vă place vouă. Cu dragoste, mătuşa Alison. P.S. Pregăteşte cada!”.

Pe pachetul mirelui, era un alt mesaj surprinzător: “Ia aceşti bani şi cumpără nişte flori şi o sticlă de vin. Cu dragoste, mătuşa Alison”. Vizibil emoționată, Kathy a izbucnit în lacrimi, mărturisind că și-a dat seama că secretul unei căsnicii fericite ține de ei doi. Viața lui Kathy și a lui Brandon s-a schimbat radical, iar acum se înțeleg bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: