Redactia.ro
Home » Știri » După un divorț cu usile inchise, Julia Chelaru iubește din nou! Cine e noul bărbat din viața artistei

După un divorț cu usile inchise, Julia Chelaru iubește din nou! Cine e noul bărbat din viața artistei

GALERIE FOTO (2)

După o nuntă ca-n povești cu Bogdan Jianu, un bărbat extrem de atrăgător, Jiulia Chelaru, fosta componentă a trupei Exotic (alături de Andreea Bănică) și Sexxy (alături de Claudia Pătrășcanu), se lovește din nou de dramele specifice iubirii. Artista trăiește o poveste de dragoste cu năbădăi, după cum chiar ea mărturisește.

Ghinionul în dragoste se pare că o urmărește pe Julia Chelaru, care din păcate, a pus deoparte o căsnicie neîmplinită, scontată cu un divorț. Artista a încercat să își refacă viața și să iubească din nou, însă se pare că nici de această dată nu are succes. Povestea de iubire cu un anume cetățean străin pe nume „John” este pusă sub semnul întrebării, mai ales că vedeta s-a despărțit și împăcat de mai multe ori în decurs de doi ani. „Nu îmi place rolul de victimă. Când mi se întâmplă ceva, prefer să nu spun. Dacă aș spune de fiecare dată când mă cert cu el că gata, m-am despărțit, ce credibilitate aș mai avea eu în fața publicului?”, declara Julia de curând, într-o emisiune televizată. Se pare că firea orgolioasă și încăpățânată a artistei a dus la certurile din cuplu, așa cum a mărturisit artista.

De ce a divorțat de Bogdan Jianu?

După o relație de aproape 17 ani, Julia Chelaru și Bogdan Jianu au decis să pună punct și să semneze actele de divorț. Se pare că la baza despărțiri a stat nepotrivirea de caracter, chiar dacă umbla vorba că atât Julia cât și Bogdan și-au dorit copii însă nu au reușit să ajungă în acest stadiu.

Însă există și o parte frumoasă a acestui divorț. Cei doi au rămas în relații de prietenie, dupa cum amândoi au declarat. „Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privința! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, va spun sincer, ne-am separat pe cale amiabiala și suntem în continuare în relații bune”, a spus el în urmă cu ceva timp. Cat despre Bogdan Jianu, acesta si-a refăcut viața alături de gimnasta Cătălina Ponor, pe care a cerut-o de soție si căreia i-a dăruit un frumos inel cu diamante.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: