Redactia.ro
Home » Știri » Durerea acestor părinți a fost vindecată de nașterea unei fetițe. Și-au pierdut singurul copil în incendiul de la Colectiv

Durerea acestor părinți a fost vindecată de nașterea unei fetițe. Și-au pierdut singurul copil în incendiul de la Colectiv

GALERIE FOTO (3)

30 octombrie 2015- ziua în care incendiul de la Colectiv a luat zeci de vieți nevinovate, a devenit pentru această familie ziua în care fiul lor și-a dat ultima suflare. Andrei a fost unul dintre tinerii care au plecat mult prea repede din această lume în urma tragediei, dar durerea părinților săi a fost vindecată de nașterea unei fetițe. Dorin și Marcela Bucă sunt încă vegheați de băiatul lor, care, chiar și din Ceruri, continuă să fie alături de ei.

Incendiul de la Colectiv le-a ucis singurul copil

Dorin și Marcela Bucă au trecut prin cel mai dificil moment al vieții lor după ce Andrei, singurul lor copil, a murit în urma incendiului de la Colectiv. Durerea i-a urmărit pentru mult timp, iar amintirea fiului lor nu va fi uitată niciodată. Odată cu moartea sa, tânărul le-a luat părinților săi însăși scopul vieții, pe care cu greu au reușit să și-l găsească înapoi.

După 6 luni în care și-au plâns neîncetat fiul, cei doi soți au decis că singura soluție pentru ei este să devină din nou părinți. Aveau nevoie de dragoste și de alinare, iar rănile puteau fi vindecate doar de un suflet inocent, care să readucă lumina în familia lor.

„Eu nu cred că eu, după acel accident, am mai fost eu! Cred că vreo 6 luni de zile n-am ştiut ce se întâmplă cu mine şi am trăit într-o ceaţă. Când mi-am revenit cât de cât, mi-am dat seama că ori mai avem un copil, ori încetăm să mai existăm”, a declarat cu multă durere Dorin Bucă.

Familia a fost binecuvântată cu o fetiță, care seamănă leit cu fratele său mai mare

Rugăciunile lor au fost ascultate, iar Marcela Bucă a adus pe lume în cele din urmă o fetiță, a cărei naștere a fost parcă un semn divin. Micuța a cunoscut această lume în data de 30 martie 2021, la aceeași oră în care fratele său și-a dat ultima suflate. Părinții săi au decis să o numească Andreea, în amintirea primului nou născut, pe care încă îl simt alături de ei. Cei doi seamănă leit, iar sufletul lui Andrei parcă trăiește acum prin intermediul surorii sale.

„Fetiţa s-a născut în aceeaşi zi, pe 30 şi la aceeaşi oră când a plecat Andrei. Pe 30 a fost accidentul de la Colectiv, fetiţa s-a născut pe 30 martie, la aceeaşi oră: 22:30. Eu cred că el trăieşte undeva şi eu sper să mă întâlnesc cu el peste zeci de ani, după ce cresc fetiţa. Pentru că am o obligaţie faţă de ea. După acea haină neagră pe care am îmbrăcat-o la moartea lui Andrei, Dumnezeu ne-a dat o altă haină albă.”, a mărturisit domnul Bucă.

Chiar dacă va fi dificil, cei doi părinți sunt deciși să-i spună fetiței tot adevărul legat de Colectiv.  Nu vor ca amintirea fiului lor să fie uitată, așa că la momentul potrivit, îi vor povesti Andreei despre fratele său, care a plecat mult prea repede de lângă familia sa.

„Seamănă ca două picături! Acelaşi păr, acelaşi mers, aceeaşi ochi, aceeaşi viteză în mişcare, poate chiar puţin peste Andrei. Este foarte isteaţă, face puzzle cu două mâini deodată, e un vis de copil (…) O să fi greu să-i povestim. Va trebui să afle de la noi întâi”, mai declara bărbatul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: