Redactia.ro
Home » Știri » E clar! Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu pot sta departe unul de celălalt! S-au împăcat de Crăciun și au plecat într-o vacanță de fițe

E clar! Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu pot sta departe unul de celălalt! S-au împăcat de Crăciun și au plecat într-o vacanță de fițe

ramona olaru si cazacu

Încurcate sunt căile dragostei pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Cei doi îndrăgostiți se pare că au decis să-și mai de o șansă și au sărăbătorit fastuos împăcarea. Ramona și Cazacu au plecat departe de România, într-o vacanță exotică, iar destinația aleasă a fost Mexic. Nu au plecat singurei, ci însoțiți de un grup de prieteni, așadar distracția va fi la ordinea zilei.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, din nou împreună

Nici măcar două luni nu au reușit să stea despărțiți că săgețile lui Cupidon i-au adus din nou împreună. Ce-i drept nu doar o dată cei doi au spus că relația lor a ajuns la final, iar timpul a demonstrat contrariul. Fac ce fac și tot în brațele unui altuia ajung!

Nu știu dacă ne-am certat, dar, de două săptămâni, nu ne mai vorbim! Nu m-a căutat deloc în acest timp! Nu o să fac, încă, un anunț în ceea ce-l privește. Văd lucrurile altfel acum că m-am maturizat!

Ce spunea Ramona despre despărțirea de Cătălin Cazacu

Nu tot timpul viața e roz, nu tot timpul se întâmplă ce-ți dorești. Unele lucruri nu ies cum vrei. Un an am fost împreună! Suntem oameni și ne mai certăm! Eu locuiam în casa lui. Nu îmi mutasem toate lucrurile la el! Am două pisici!

Dacă se rezolvă niște lucruri, îi dăm înainte! Acum, sunt în momentul de acceptare. I-oi fi făcut eu zile fripte, cum s-a spus?! Atâta zic acum că s-au întâmplat niște lucruri! Eu mă pregătesc să plec în vacanță cu prietenii! După aceea, vedem ce se mai întâmplă!”, anunța Ramona, la „Xtra Night Show”, chiar înainte să plece în vacanță în Mexic. Iată că Cazacu a reușit să-i obțină iertarea și de această dată frumosei blondine și Ramona pur si simplu nu-i poate rezista farmecelor!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini