Redactia.ro
Home » Monden » E păzită non stop și stă pe miliarde de euro. Cum arată viața celei mai bogate românce după ce s-a căsătorit cu un magnat indian

E păzită non stop și stă pe miliarde de euro. Cum arată viața celei mai bogate românce după ce s-a căsătorit cu un magnat indian

GALERIE FOTO (6) Anca Verma. Foto: Facebook / Anca Verma

Anca Verma, cunoscută anterior sub numele de Anca Neacșu, este o femeie de afaceri de succes, considerată cea mai bogată româncă din lume. Povestea ei începe cu o carieră în modeling în Europa, unde a câștigat titlul de Miss România.

Cu toate acestea, s-a retras rapid din lumea modelingului pentru a-și continua studiile, absolvind Universitatea din Galați cu o diplomă în inginerie și un master în domeniu. Înainte de a-și cunoaște viitorul soț, a lucrat în sectorul de telefonie mobilă, devenind Director General Adjunct al operațiunilor pentru București.

Cum s-au cunoscut cei doi

În 2006, viața ei s-a schimbat radical când l-a cunoscut pe indianul Abhishek Verma, un om de afaceri influent provenind dintr-o familie proeminentă din India.

Părinții lui erau foști parlamentari, iar Abhishek însuși și-a construit averea fondând o companie specializată în vânzarea de armament. După ce s-au căsătorit, Anca s-a mutat în New Delhi și i-a devenit nu doar parteneră de viață, ci și parteneră de afaceri.

Românca are lumea la picioare

Cuplul Verma locuiește într-un lux care amintește de filmele Bollywood. Trăiesc într-un palat decorat cu mobilier poleit cu aur, iar familia călătorește frecvent cu Orient Express. Sunt în permanență păziți de bodyguarzi la evenimentele la care participă, o măsură de siguranță ce subliniază statutul și notorietatea lor.

În 2011, Anca a introdus brandul Olialia în India, o marcă lituaniană de produse de larg consum. Lansarea oficială a avut loc în 2016, iar sub conducerea Ancăi, Olialia a devenit o companie multinațională și lider pe piața indiană în diverse categorii, cum ar fi băuturile carbogazoase, băuturile spirtoase, produsele lactate și țigările. În prezent, Anca Verma este președinta Olialia World, iar averea familiei Verma se ridică la miliarde de dolari.

Anca Verma cu familia. Foto: Facebook / Anca Verma

Lux și opulență pe Youtube

Pe lângă activitatea ei de afaceri, Anca Verma și soțul său își împărtășesc stilul de viață pe canalul lor de YouTube, unde publică videoclipuri în care își prezintă viața de zi cu zi și evenimentele la care participă. Un astfel de video arată cum mai mulți bodyguarzi înarmați îi protejează pe Anca și Abhishek la unul dintre evenimentele lor publice.

Cuplul are o fiică, Nikki, care crește într-un mediu plin de bogăție și siguranță. În ciuda atenției și luxului care îi înconjoară, ei par să ducă o viață unită, împărțind atât responsabilitățile de familie, cât și cele de afaceri.

Anca Verma reprezintă un exemplu remarcabil al transformării de la o tânără aspirantă în lumea modelingului la o femeie de afaceri influentă. Deși trecutul ei a avut multe schimbări, ascensiunea sa rapidă și succesul în mediul corporativ o definesc drept una dintre cele mai notabile figuri românești pe scena internațională.

 

Acuzați de corupție

Anca Verma și soțul ei, Abhishek Verma, au fost acuzați de corupție și spălare de bani. Ei au fost arestați de Biroul Central de Investigații al Indiei, sub suspiciunea că au oferit mită unor oficiali indieni din domeniul apărării pentru a obține contracte de miliarde de dolari în industria de armament. Pe 8 iunie 2012, cei doi au fost închiși în închisoarea Tihar din Delhi.

În aprilie 2017, Anca Verma a fost achitată de Curtea Specială a Biroului din New Delhi. Instanța a renunțat la toate acuzațiile de corupție și spălare de bani, respingând două cazuri împotriva ei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: