Redactia.ro
Home » Știri » Ea are 61 de ani, iar soțul ei are 24. Se iubesc și vor un copil, deși lumea îi ia peste picior. Ce spun ceilalți

Ea are 61 de ani, iar soțul ei are 24. Se iubesc și vor un copil, deși lumea îi ia peste picior. Ce spun ceilalți

Ea are 61 de ani, iar soțul ei are 24. Se iubesc și vor un copil, deși lumea îi ia peste picior. Ce spun ceilalți

Un cuplu încearcă să răzbată în ciuda răutăților celor din jur. Ea are 61 de ani, iar soțul ei are 24 de ani. S-au căsătorit din dragoste și își doresc acum să devină părinți.

Ea are 61 de ani, iar soțul ei are 24. Se iubesc și vor un copil, deși lumea îi ia peste picior. Ce spun ceilalți

Cheryl are 61 de ani, iar partenerul ei de viață, Quran, are 24 de ani. Se iubesc, iar povestea lor de dragoste a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume atunci când a ieșit întâia dată la iveală. Între timp, de atunci, cei doi și-au și unit destinele. Cuplul s-a căsătorit oficial în septembrie 2021, în cadrul unei ceremonii romantice ținute pe malul unui râu din Tennessee, ceremonie pe care au transmis-o în direct unei audiențe de peste 20.000 de persoane, fanii lor de pe rețelele de socializare.

Pentru că diferența de vârstă dintre ei este mare, de 37 de ani, cei doi soți primesc deseori priviri răutăcioase atunci când merg pe stradă și se țin de mână. Necunoscuții se miră, iar unii chiar îndrăznesc să se lege de ei adresându-le injurii. În mediul online, de asemenea, sunt deseori jigniți.

„Bunicuțo, lasă-ți strănepotul în pace”, le-a transmis cineva pe Internet.

„Sunt alte femei pe lumea asta, tinere și frumoase, cu care ai putea să ai o relație”, i-a transmis o altă persoană lui Quran, sau „Cheryl ar putea să îți fie bunică și, în plus, nu are cum să îți mai ofere un copil”.

Alții susțin că relația lor este falsă, că nu are cum să se întâmple așa ceva pentru că nu are cum să fie iubire adevărată.

„Dragostea nu are vârstă”, spun cei doi.

Deși le este greu, Quran și Cheryl sunt hotărâți să nu îi lase pe ceilalți să le umbrească relația.

Cei doi sunt acum nerăbdători să facă următorul pas și să își întemeieze o familie, fie prin adopție, fie prin intermediul unei mame surogat. Deja au început să caute haine pentru bebeluș. Cheryl mai alți șapte copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: