Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ea e cea mai puternică femeie din lume! La 6 ani putea deja să-și care ambii părinți în spate. Incredibil cum arată acum. Imagini șocante, uite ce o puneau să facă pentru a-și demonstra puterea

Ea e cea mai puternică femeie din lume! La 6 ani putea deja să-și care ambii părinți în spate. Incredibil cum arată acum. Imagini șocante, uite ce o puneau să facă pentru a-și demonstra puterea

GALERIE FOTO (6) Ea e cea mai puternică femeie din lume! La 6 ani putea deja să-și care ambii părinți în spate. Incredibil cum arată acum. Imagini șocante, uite ce o puneau să facă pentru a-și demonstra puterea

Ea e cea mai puternică femeie din lume! La 6 ani putea deja să-și care ambii părinți în spate. Incredibil cum arată acum. Imagini șocante, uite ce o puneau să facă pentru a-și demonstra puterea!

Ea e cea mai puternică femeie din lume!

Cea mai puternică femeie din lume supranumită „Fata Hercule”, este acum de nerecunoscut!

Ucraineanca Varya Akulova, care a devenit virală în adolescență pentru superforța sa, este de nerecunoscut în noile fotografii cu ea. La vârsta de 10 ani putea să-și întoarcă tatăl în brațe. Totodată, putea să ridice greutăți de patru ori mai mari decât propria greutate corporală, în ciuda faptului că avea o constituție ușoară și mușchi minusculi.

La 6 ani putea deja să-și care ambii părinți în spate

Supranumită cândva „Fata Hercule”, părinții ucrainencei au observat pentru prima dată forța neobișnuită a fiicei lor când aceasta era doar un copil mic, iar ea a început să participe și să câștige competiții de power-lifting la vârsta de 6 ani. Uri spune că la vârsta de 12 ani fiica sa era mai puternică decât el și crede că partea lui de familie are o genă rară a forței pe care puțini o au.

Străbunicul lui Varya a reușit performanța uimitoare de a căra 2.600 de kilograme în spate în 1910, iar mama ei, Larisa, este, de asemenea, mai puternică decât majoritatea femeilor.

Ea a stabilit numeroasele sale recorduri mondiale cu o relativă ușurință, deoarece tatăl ei nu o lăsa să arate decât aproximativ 75% din forța sa maximă din motive de sănătate și siguranță. În ciuda forței sale uimitoare, Varya mânca doar tăiței și apă, deoarece era tot ce își putea permite familia la acea vreme.

Dieta lui Varya s-a îmbunătățit de-a lungul anilor și acum mănâncă un ou, un pahar de suc și pâine la micul dejun, pâine și o ceașcă de ceai la prânz, iar la cină mănâncă tăiței cu macaroane și, ocazional, carne.

 

Sursa foto: DailyStar

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: