Redactia.ro
Home » Monden » Ea este Andreea, prima soție a lui CRBL. Motivul ireal pentru care a pus cruce mariajului de 7 ani: ”Ne-am despărțit într-o zi în care…”

Ea este Andreea, prima soție a lui CRBL. Motivul ireal pentru care a pus cruce mariajului de 7 ani: ”Ne-am despărțit într-o zi în care…”

Divorțul reprezintă întotdeauna un moment dificil și complex în viața oricărui cuplu, indiferent de notorietatea sa publică. În cazul celebrului artist CRBL, anunțul recent al divorțului de Elena Vascu, cu care are o fiică de 14 ani, Alesia, a surprins și emoționat în egală măsură fanii și publicul larg. Acesta nu este, însă, primul divorț al cântărețului, care anterior fusese căsătorit cu Andreea, timp de șapte ani, fără a avea copii împreună.

CRBL, cunoscut pentru dinamismul și energia sa pe scenă, a avut parte de o viață personală plină de momente semnificative, marcând atât evoluția sa artistică, cât și pe cea personală. În 2004, după divorțul de prima sa soție, Andreea, acesta a fost deschis în a-și împărtăși trăirile, menționând că experiențele respective au avut un impact profund asupra sa.

Cine e prima soție a lui CRBL

Declarația Andreei, „M-am săturat până peste cap”, rămâne o amintire a momentelor dificile prin care ambii au trecut, subliniind uneori complexitatea relațiilor umane.

„M-am săturat până peste cap de asocierea cu Eddie C.R.B.L. Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi.

Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul „viața noastră”, ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: „viața mea” și „viața lui”.”, a declarat prima soție a lui CRBL, Andreea.

În ciuda acestor provocări, CRBL a continuat să își urmeze pasiunea pentru muzică și să se bucure de viață alături de cea de-a doua soție, Elena Vascu. Relația lor, aparent solidă și împlinită, a fost recent subiectul unor speculații, în urma anunțului divorțului pe care l-au făcut public într-o manieră respectuoasă și matură. Solicitarea lor pentru intimitate și decizia de a nu divulga mai multe detalii privind motivele separării demonstrează un nivel înalt de respect reciproc și responsabilitate față de fiica lor.

CRBL divorțează de a doua soție

CRBL și Elena Vascu au fost văzuți ultima dată împreună în public la emisiunea Power Couple, unde experiența comună a părut să-i întărească și să le testeze rezistența ca parteneri. Declarând că participarea i-a făcut mai puternici și capabili să treacă peste orice obstacol, acest moment a fost perceput de mulți ca un semn al unei relații indestructibile. Cu toate acestea, viața aduce adesea schimbări neașteptate, iar decizia lor de a se despărți marchează începutul unor noi capitole în viețile lor.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, au fost mesajul transmis de CRBL pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: