Redactia.ro
Home » Monden » Ea este blonda care îi ține companie lui Florin Ristei, după despărțirea de Naomi. Artistul nu a pierdut deloc timpul: ”Eu o supăr pe ea”

Ea este blonda care îi ține companie lui Florin Ristei, după despărțirea de Naomi. Artistul nu a pierdut deloc timpul: ”Eu o supăr pe ea”

După trei ani de relație marcată de momente memorabile și planuri de viitor, povestea de dragoste dintre Florin Ristei și Naomi Hedman a ajuns la un final neașteptat. Recent, Florin a confirmat zvonurile care circulau de ceva timp, dezvăluind că Naomi s-a întors în Marea Britanie, punând astfel capăt speculațiilor.

Această despărțire subliniază dificultățile relațiilor la distanță, în special în cazul persoanelor publice cu programe încărcate și responsabilități profesionale diverse. În aceste momente pline de provocări, Florin își găsește refugiul în muzică și proiecte artistice, dar și în sprijinul prietenilor apropiați.

Cu cine își petrece timpul Florin Ristei, după despărțire

În lumina acestor schimbări semnificative în viața personală, Florin se confruntă și cu provocări pe plan profesional și de sănătate. Recent, artistul a ajuns la spital după ce a experimentat stări de leșin în timpul repetițiilor, un semn alarmant care indică efectele stresului și ale lipsei de odihnă asupra sănătății sale. Aceste incidente au evidențiat necesitatea unei abordări mai echilibrate între viața profesională și cea personală, subliniind importanța sănătății și bunăstării.

În mijlocul acestor turbulențe, Florin nu este singur. Ilona Brezoianu, prietena și colega sa de la show-ul de televiziune „Te cunosc de undeva”, îi este alături, oferindu-i sprijin și înțelegere. Relația lor profesională, caracterizată de un schimb savuros de replici și momente pline de umor pe platourile de filmare, se transformă astfel într-o sursă de alinare și distracție în această perioadă dificilă. Prezența Ilonei în viața lui Florin demonstrează cât de valoros este sprijinul prietenilor adevărați în momentele de încercare.

„Meritul nostru e la voce. A zis Ilona că banii de pe premiu îi vom dona unui caz social. Eu am cazul meu social: Ea e cazul meu social! Eu pentru tine am venit la emisiunea asta!”, a spus artistul.

„Eu o supăr pe ea, scot toți demonii”, a mai adăugat Florin Ristei.

„Am primit o solicitare de la Obregia pentru el să se ducă acolo să stea o perioadă. Este obositor, vorbește foarte tare și are momente când mă mușcă pentru că nu cânt cum vrea el”, l-a completat Ilona Brezoianu.

Florin Ristei a rămas cu inima frântă

Când vine vorba de proiectele profesionale, implicarea lui Florin în „Te cunosc de undeva” alături de Ilona Brezoianu reprezintă nu doar o responsabilitate profesională, ci și o oportunitate de a se reconecta cu pasiunea pentru muzică și performanță. Această colaborare le permite ambilor să exploreze noi teritorii artistice și să își demonstreze versatilitatea în fața unui public larg. Astfel, în ciuda provocărilor personale, Florin rămâne dedicat artei și publicului său, găsind în muncă o formă de terapie și evadare.

Relația continuă dintre Florin și Naomi, chiar și după despărțire, evidențiază o maturitate emoțională și o recunoaștere a importanței pe care fiecare a avut-o în viața celuilalt. Deși separați de distanță și de circumstanțele vieții, ei încă păstrează o legătură, un testament al afecțiunii și respectului mutual.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță. Știe toată lumea că n-o să funcționeze, dar… de vorbit vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente… e nasol! Dar ce să facem, frate? O să o sun după ce terminăm aici, că mi-e dor de ea”, a spus artistul în podcastul lui Speak.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: