Redactia.ro
Home » Știri » Ea este cea mai frumoasă tiristă din 2022. Ana Maria Papuc conduce de doi ani un mastodont pe roți

Ea este cea mai frumoasă tiristă din 2022. Ana Maria Papuc conduce de doi ani un mastodont pe roți

GALERIE FOTO (2) Ea este cea mai frumoasă tiristă din 2022. Ana Maria Papuc conduce de doi ani un mastodont pe roți

Ana Maria Papuc a fost desemnată în 2022 cea mai frumoasă șoferiță de TIR. Ea conduce de doi ani un mastodont pe roți și, recunoaște, a intrat temătoare în acest domeniu în special pentru că cei mai mulți șoferi de TIR sunt bărbați.

Ea este cea mai frumoasă tiristă din 2022. Ana Maria Papuc conduce de doi ani un mastodont pe roți

Sunt frumoase, sunt încrezătoare în forțele proprii și sunt sigure pe ele la volanul TIR-ului. Ele sunt româncele care circulă pe şoselele din Uniunea Europeană în mastodonți pe roți, cot la cot cu bărbații.

Un asemenea clasament al celor mai frumoase șoferițe de TIR este realizat în urma unui concurs iniţiat acum patru ani de Ilie Matei, alias „Omul şoselelor”, care a creat, pe Facebook, o pagină dedicată conducătorilor auto profesionişti din România. Anul acesta, concursul a fost denumit „Cea mai tare de pe şosele 2022”, iar Ana Maria Papuc a ieșit pe primul loc anul acesta.

Tânăra provine din localitatea Hangu, judeţul Neamţ. După ce a absolvit liceul și l-a cunoscut pe Alex, cei doi au plecat în Anglia, au urmat o şcoală auto, iar de doi ani ambii conduc TIR-uri.

„Muncesc pentru pentru viitorul meu, iubesc ceea ce fac şi în acelaşi timp şi călătoresc“.

„La început m-am aşteptat la ce este mai greu, dar cu toate acestea m-am acomodat foarte repede şi am început să iubesc ceea ce fac. În tot acest timp am învăţat că merită să faci sacrificii pentru visul tău, poţi fi fericit oriunde atâta timp cât iubeşti ceea ce faci şi te simţi împlinit, iar când ai persoana iubită alături greul devine mai uşor”, a povestit Ana Maria Papuc, potrivit Adevărul.

Ea este cea mai frumoasă tiristă din 2022. Ana Maria Papuc conduce de doi ani un mastodont pe roți
Foto: Facebook / Ilie Matei

Pe locurile doi și trei, în același concurs, au fost Mădălina Hriţcu, din  Botoşani, urmată de Georgiana Ştefan, din Tulcea. Spre sfârşitul anului o să apară un calendar cu frumoasele șoferițe conducătoare de TIR-uri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: