Redactia.ro
Home » Monden » Ea este femeia cu care s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă. Relația lor a ținut aproape 7 ani, toți credeau că vor ajunge la altar

Ea este femeia cu care s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă. Relația lor a ținut aproape 7 ani, toți credeau că vor ajunge la altar

GALERIE FOTO (4)

Mircea Badea nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai urmăriți prezentatori TV din România. La fel putem spune și despre partenera omului de televiziune, frumoasa Carmen Brumă, care îi este alături de vreo două decenii, și ea fiind o prezență extrem de apreciată în lumea mondenă, fiind o adevărată ambasadoare a stilului de viață sănătos. Însă dacă dăm un pic timpul înapoi, aflăm cine este femeia cu care s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă.

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de aproape 20 de ani, fiind unul dintre cele mai stabile și extrem de discrete cupluri din showbiz. Însă dacă dăm timpul înapoi, aflăm că nu e prima relație trainică a prezentatorului Antena 3.

Iată cine este femeia cu care s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă! Trecuta relație a durat aproximativ 7 ani, așadar toți apropiații cuplului de atunci așteptau invitația la nuntă.

Ea este femeia cu care s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă

Înainte de a o cunoaște pe Carmen Brumă, cea care l-a făcut și tătic pe moderatorul Antena 3, Mircea Badea a trăit o poveste de dragoste cu Diana Duhanov. Între cei doi parteneri, exista o oarecare diferență de vârstă, ea fiind mai mare ca ani față de Mircea Badea.

Relația dintre Mircea Badea și Diana Duhanov a fost în atenția presei în anii 1995 – 2002, iar apropiații cuplului credeau că vor ajunge la altar.

Deși a absolvit Jurnalismul, Diana Duhanov s-a remarcat în zona banking. Din ultimele informații, fosta iubită a lui Mircea Badea ocupă funcția de director la o instituție bancară de prestigiu. Deși nu iese în lumina reflectoarelor, Diana trăiește, în prezent, o relație frumoasă de dragoste cu un celebru hairstylist de la noi.  Este vorba de Claudiu Misa, proprietarul unui salon de înfrumusețare renumit în București.

Cei doi sunt acum căsătoriți și au împreună o fetiță. Înainte de pandemie, Diana și Claudiu Misa se afișau împreună la evenimente, mai ales din lumea de styling, ca un cuplu extrem de sudat.

Aceeași poveste trăiește și Mircea Badea, alături de partenera sa Carmen Brumă, care formează un cuplu solid și discret de aproape 20 de decenii. Cei doi au devenit și mai împliniți odată cu venirea pe lume a primului lor copil, Vlad, care va împlini în curând 7 anișori!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: