Redactia.ro
Home » Știri » Ea este Georgiana, românca de 20 de ani care luptă în armata Israelului. Povestea ei te va lăsa fără cuvinte

Ea este Georgiana, românca de 20 de ani care luptă în armata Israelului. Povestea ei te va lăsa fără cuvinte

GALERIE FOTO (2)

Cu toată frumusețea și tinerețea ei, Georgiana este una dintre româncele curajoase care au ales să lupte în rândurile armatei Israelului, o decizie remarcabilă. La doar 20 de ani, aceasta se găsește în mijlocul unui conflict îngrijorător, aproape de Fâșia Gaza. Iată ce o determină să meargă pe acest drum. 

Născută cu numele complet Hannah Georgiana Avram, tânăra a trăit primele sale decenii în România, dar viața ei avea să se schimbe dramatic în urmă cu zece ani, când a decis să plece în Israel, țara de origine a mamei sale. Deși dubla cetățenie îi oferea opțiunea de a alege între cele două țări, Georgiana a ales să își dedice timpul și energia pentru a sprijini Israelul într-un moment critic.

Ea este Georgiana, românca ce luptă în Israel

Georgiana recunoaște că niciodată nu a fost atrasă de cariera militară. Armata nu era un loc în care se simțea în largul ei și nici nu îi plăcea să vadă conflicte și suferință. Cu toate acestea, a decis să se înroleze pentru a face față unei realități crude pe care a văzut-o în jurul ei.

Situația tensionată și conflictele din regiune i-au deschis ochii și i-au trezit simțul datoriei față de societatea care a devenit casa sa. Acum, ea se află într-o poziție dificilă, luptând pentru a-și proteja țara care a „adoptat-o” și populația acesteia.

Ca soldat în armata israeliană, Georgiana este conștientă de riscurile semnificative la care se expune. Poziția sa o transformă într-o țintă primordială pentru dușmani, dar aceasta speră că, prin eforturile ei, va putea să prevină cel puțin o parte din tragediile care au loc în războiul din Orientul Mijlociu. Visul ei este să limiteze numărul victimelor și să nu lase să se apropie de ordinul miilor.

Ce sentimente o încearcă pe Georgiana când este cu arma în mână

Cu toate că a ales de bunăvoie acest drum, Georgiana nu ascunde faptul că îi este frică. La doar 20 de ani, nu vrea să își piardă viața, dar, în același timp, nu poate suporta gândul că mai mulți copii cu vârste de doar câteva luni se pot afla în pericol.

Experiența sa în război nu a fost lipsită de momente dureroase. A pierdut pe cineva drag, cel mai bun prieten, într-unul dintre conflictele care zguduie țara. Cu toate că dorea să fie alături de prietenul ei la înmormântare, situația din Israel nu i-a permis să facă acest gest de adio.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: