Redactia.ro
Home » Știri » Ea este Mariana, femeia care a fost ucisă de soț de ziua sa de naștere: ”A prins-o de păr și a tras-o pe scări”

Ea este Mariana, femeia care a fost ucisă de soț de ziua sa de naștere: ”A prins-o de păr și a tras-o pe scări”

Mariana a trăit o tragedie cutremurătoare chiar în ziua ei de naștere, când soțul ei, sub umbra geloziei sale maladive, a comis un act de violență oribilă, sufocând-o în somn. Acest eveniment înfiorător a lăsat în urmă doi copii de 18 și 10 ani, orfani de mamă. 

Cu doar câțiva ani în urmă, Mariana reușise să obțină un ordin de protecție împotriva soțului ei, un bărbat posesiv și gelos. Ea voia să se despartă, să iasă dintr-o relație toxică care-i amenința atât integritatea emoțională, cât și fizică.

Mariana a fost ucisă de soț chiar de ziua ei

În urmă cu mai multe luni, cei doi au decis să încerce să-și rezolve problemele și să își salveze căsnicia. Din nefericire, această încercare a dus la o eroare fatală pentru Mariana. Acum, doi copii de 8 și 10 ani au rămas orfani de mamă.

“Era urmărită, nu avea voie să vorbească nici măcar cu părinţii. Ea niciodată nu a zis că a fost bătută, dar verbal tot timpul, agresată verbal“, rememorează un prieten al Marianei.

Vecinii spun că bărbatul era deseori agresiv cu soția sa, chiar și în public, iar aceasta este doar o ilustrare a tiparelor comune în relațiile abuzive. O prietenă apropiată a Marianei a dezvăluit că aceasta era extrem de agitată în ziua sa de naștere, ca și cum ar fi presimțit că ceva rău se va întâmpla.

”Tot se plimba. Mergea încolo, mergea încoace. Şi am întrebat-o: Mariana, ce e cu tine? Mă plimb. Era foarte agitată”, povestește prietena Marianei.

Cum a reacționat bărbatul după ce a comis crima

După ce și-a ucis soția, bărbatul s-a predat la Poliție, conștient de gravitatea actului său abominabil. Monitorul de Sălaj a raportat că acesta a fost reținut pentru 30 de zile, iar în timpul interogatoriului, a recunoscut că a încercat să o ucidă pe Mariana cu un colier de plastic, apoi a sufocat-o cu o pernă, asigurându-se că nu va supraviețui.

Apropiații Marianei susțin că soțul acesteia era un bărbat destul de gelos care a încercat să o izoleze de toți cei din jur. Vecinii susțin că nu puține au fost momentele în care l-au observat bruscându-și partenera și agresând-o în public.

“Era urmărită, nu avea voie să vorbească nici măcar cu părinţii. Ea niciodată nu a zis că a fost bătută, dar verbal tot timpul, agresată verbal“, rememorează un prieten al Marianei.

”Când a venit odată cu ea în scară şi a prins-o de păr şi a tras-o pe scări am strigat la ei: Mă, ce faci? Ce sunt lucrurile astea? Ce faci cu ea?”, mai spune o femeie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: