Redactia.ro
Home » Monden » Ea este Maya, fiica Mirelei Retegan, care a preluat Gașca Zurli, după destrămare. Cum arată tânăra de 22 de ani FOTO

Ea este Maya, fiica Mirelei Retegan, care a preluat Gașca Zurli, după destrămare. Cum arată tânăra de 22 de ani FOTO

GALERIE FOTO (3)

Maya, fiica Mirelei Retegan, fondatoarei și sufletului proiectului Gașca Zurli, a preluat conducerea acestui colectiv vibrant, demonstrând o implicare remarcabilă. La vârsta de 22 de ani, tânăra, educată în Londra, a ales să se întoarcă în țara natală, reînnodând legăturile cu familia și moștenirea culturală pe care mama sa a construit-o. Această decizie vine după ce Gașca Zurli a traversat momente de transformare, inclusiv plecarea unor membri emblematici. În ciuda schimbărilor, Maya și Mirela împărtășesc o legătură profundă, reflectată și în aventurile lor comune în vacanțe.

Ea este Maya, fiica Mirelei Retegan, care a preluat Gașca Zurli, după destrămare

Prezența constantă la repetițiile și spectacolele Gașca Zurli, încă din copilărie, a pregătit-o pe Maya pentru a prelua responsabilitățile acestui ansamblu. Experiența sa este bogată, îmbogățită de momentele petrecute alături de trupa ce aduce bucurie copiilor prin muzică și teatru. Relatarea Mayei despre debutul său ca prezentatoare la un spectacol în Cluj-Napoca evidențiază emoția și conexiunea profundă pe care o are cu acest proiect, marcând o etapă nouă în viața profesională și personală.

„În toti anii de spectator-învățăcel Zurli am încercat să nu ratez, niciodată, spectacolele la Cluj. Sala e specială, la fel și oamenii, dar mai ales bunica mea locuiește în apropiere și stiu că ori vine ea, ori merg eu. Săptamana trecută am avut primul spectacol Bucurie în Farfurie la Cluj. Prin urmare, a fost cu emoții… Bune toate, dar puternice (…) La un moment dat auzeam cuvinte rostite cu vocea mea, cuvinte frumoase și puternice, dar nu știam cine vorbeste. Nu mai eram Maya, de o știți voi toti. Pentru prima data am găsit-o pe Maya, prezentatoarea Zurli”, a scris Maya pe rețelele de socializare.

Mirela Retegan: „M-am dus odată cu Maya care avea febră și am făcut emisie cu ea în brațe”

Mirela Retegan, pe de altă parte, este o mamă dedicată și luptătoare, care a crescut-o pe Maya în condiții de independență și dragoste necondiționată. Amintirile despre provocările întâmpinate, inclusiv o emisie de radio realizată cu fiica sa bolnavă în brațe, subliniază forța și devotamentul său. Aceste experiențe comune întăresc nu doar relația dintre mamă și fiică, dar și legătura lor cu Gașca Zurli, un proiect ce le definește viața și pasiunile.

„Eu m-am dus odată cu Maya care avea febră și am făcut emisie cu ea în brațe. Avea 4 ani și avea febră mare, eu nu aveam cum să lipsesc de la radio și am stat cu ea în brațe toată emisiunea. Eram desfigurată de somn, de oboseală și Dani (nr. Oțil) a venit și a făcut o poză cum fac eu emisiunea cu copilul în brațe. Mă emoționez mereu când îmi aduc aminte. Maya avea atunci vârsta pe care o are acum băiețelul lui, Tiago”, a povestit Mirela Retegan la podcastul BADASSMOM moderat de Giulia Anghelescu.

 

 

Sursa foto: SpyNews

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: