Redactia.ro
Home » Monden » Ea este sosia lui Kate Middleton. Femeia seamănă izbitor cu ducesa de Cambridge

Ea este sosia lui Kate Middleton. Femeia seamănă izbitor cu ducesa de Cambridge

GALERIE FOTO (7) Prinţesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală. Kate Middleton, operată la un spital privat din Londra

Cum arată sosia lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a împlinit în urmă cu câteva zile 40 de ani. Soția prințului William arată extrem de bine, iar la capitolul vestimentație, este un icon pentru femeile din toată lumea. Cu toate astea, puțină lume știe că există o femeie care este considerată sosia lui Kate Middleton.

Ea este sosia lui Kate Middleton. Femeia seamănă izbitor cu ducesa de Cambridge

Kate Middleton a împlinit 40 de ani în urmă cu câteva zile. Soția lui William a adus pe lume trei copii, dar chiar și așa, Ducesa de Cambridge arată extrem de bine. Deși este cunoscută la nivel mondial, puțină lume știe că ducesa de Cambdridge are o sosie. Este vorba despre Heidi Agan, în vârstă de 41 de ani. Aceasta seamănă izbitor cu Kate Middleton, și chiar dacă asemănarea cu aceasta i-a adus multe beneficii, Heidi a povestit că acest lucru i-a creat și lucruri neplăcute.

Heidi este căsătorită cu pictorul și decoratorul Russ, având împreună doi copii, o fată și un băiat, Blake, de 20 de ani, și Abi de 12 ani. Heidi a povestit că era chelneriță în perioada în care William și Kate s-au logodit. «Eram chelneriță când Kate și William s-au logodit în 2010 și clienții întotdeauna spuneau că semăn cu ea. Era în principal asemănarea la păr și la ochi. Clienții au început să ceară să fie serviți de „ducesă” și să facă poze cu mine M-a făcut să mă gândesc: „De ce să nu încerc să fac ceva cu asta?” Așa că am căutat pe google agenții de casting pentru sosii ale celebrităților – și am fost imediat înscrisă.Patru zile mai târziu, am primit primul meu loc de muncă în calitate de „Kate” – la aeroportul Gatwick pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Nu aveam nicio idee, dar am făcut ceea ce mi-a sugerat fotograful și mi-a plăcut. Ca mamă singură la acea vreme, nu credeam la început că poți trăi din asta. Dar până în 2013 am putut să renunț la slujbă și să fac din „fiind Kate” cariera mea cu normă întreagă. Nu erau doar banii – în mod esențial, însemna să petrec mai mult timp cu copiii mei. A fi liber profesionist îmi dă libertate», a povestit Heidi Agan.

Ce sacrificii face Heidi pentru a arăta ca Ducesa de Cambridge

Femeia a povestit că uneori lucrează 10 minute, alteori o zi întreagă. Chiar și așa, poate fi vorba despre sute de mii de euro sau chiar mii. Heidi a povestit că se îmbracă la fel ca soția lui William, ba chiar și machiajul și tunsorile sunt asemănătoare. Heidi este onorată să semene cu Kate Middleton.

„Uneori lucrez doar 10 minute, dar pot să lucrez și o zi întreagă. I-am studiat manierele și vocea și i-am exersat fluturarea în oglindă.Cumpăr replică de haine din China, în jur de 20-150 de lire sterline per ținută Kate, alegând unele memorabile, cum ar fi rochia de logodnă pe care a purtat-o ​​de mai multe ori. Am câteva haine LK Bennett, dar 300 de lire sterline este bugetul meu maxim pentru un articol vestimentar.Când Kate s-a tuns în scări la fel am făcut și eu, și am urât-o absolut. Cred că și ea, sincer, pentru că nu a mai revenit la acea tunsoare de de atunci”, a mai povestit ea, potrivit Mirror.

Heidi este onorată să semene cu Kate Middleton, dar recunoaște că a avut parte și de situații neplăcute din această cauză. „Adesea sunt oprită pentru selfie-uri și confundat cu ducesa. Am avut parte și de experiențe înfricoșătoare. Am fost urmărit acasă o dată. Cel mai greu a fost să mă ocup de oamenii care m-au hărțuit pe internet, care urăsc familia regală și spun că nu arăt ca Kate, dar am învățat să trec peste. Odată, cineva a postat o amenințare cu moartea, dar Facebook s-a ocupat rapid de ea”, a mai povestit sosia lui Kate Middleton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: