Redactia.ro
Home » TV » Ea este tânăra din România care l-a cucerit pe Kanye West, la Paris! Tania Alexandra, primele dezvăluiri despre întâlnirea cu superstarul: „Am vorbit despre…”

Ea este tânăra din România care l-a cucerit pe Kanye West, la Paris! Tania Alexandra, primele dezvăluiri despre întâlnirea cu superstarul: „Am vorbit despre…”

GALERIE FOTO (5)

Kanye West este pe prima pagini ale tabloidelor din toată lumea, mai ales după ce superstarul și Kim Kardashian s-au despărțit. Însă recent a fost surprins în compania unei tinere românce! S-a întâmplat la o petrecere care s-a ținut la Paris!

Kanye West a fost surprins zilele trecute la o petrecere din Paris în compania unei tinere românce. Este vorba despre Tania Alexandra, o frumoasă blondină care a povestit despre întâlnirea cu celebrul rapper în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Ea este tânăra din România care l-a cucerit pe Kanye West, la Paris! Tania Alexandra, primele dezvăluiri despre întâlnirea cu superstarul

„Da! Am vorbit un pic despre modă, despre muzică, am avut o discuție, da! Mă ocup de modă mai mult, dar da, sunt și antrenor de fitness!’, a mărturisit Tania Alexandra despre discuția cu Kanye West.

Ce spune Tania Alexandra despre despărțirea dintre Kanye West și Kim Kardashian

Tania Alexandra a comentat puțin și despre despărțirea lui Kanye West de Kim Kardashian, o despărțire la care puțini s-ar fi așteptat.

Tânăra din România care l-a cucerit pe Kanye West este de părere că celebrul rapper vrea să se împace cu Kim. În plus, Tania consideră că Julia Fox și cântărețul nu se prea potriveau, pentru că ea nu ar fi neapărat genul de femeie preferat de Kanye.

„Cred că vrea să se împace cu Kim! Cred că Julia nu era neapărat genul lui de femeie, am cunoscut-o și pe ea și nu prea se potriveau! Pentru că nu sunt neapărat același gen, nu vin din același loc! El a încercat să o schimbe ca stil și ca gen și nu cred că a fost ceea ce a dorit nici ea (…) El își dorește să fie cu familia lui!’, a mai povestit românca.

Tania Alexandra a vorbit și despre oamenii din străinătate cu care ea intră în legătură. Românca crede că cei de peste hotare au un comportament foarte deschis.
„Este spectaculoasă! Este o lume și un pic specială aș putea spune, pentru că oamenii sunt diferiți, văd lucrurile altfel! Sunt foarte deschiși, au un comportament foarte deschis’, a mai declarat românca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: