Redactia.ro
Home » Monden » Ea este vedeta care revine la Pro TV. După o absență lungă este gata să facă din nou furori: ”Este vara mea!”

Ea este vedeta care revine la Pro TV. După o absență lungă este gata să facă din nou furori: ”Este vara mea!”

GALERIE FOTO (2)

Una dintre cele mai îndrăgite vedete este pe cale de a se întoarce pe micile ecrane ale românilor, după o absență considerabilă. Aceasta va ocupa postul de participant activ, într-o producție prezentată de nimeni altul decât Cabral.

Producătorii postului de televiziune Pro TV au pregătit o surpriză de excepții vara aceasta, iar una dintre cele mai iubite vedete a dat curs invitației lor de a participa. Anca Dinicu, Anisia Gafton, Irina Antonie, Paul Ipate, Alex Bogdan, Mihai Rait, Lucian Ghimiși, Drăcea și Catalin Neamțu vor fi alături de ea pe tot parcursul competiției.

Ce vedetă revine la Pro TV în următoarea perioadă

Nu vă mai ținem foarte mult în suspans și vă spunem că este vorba despre nimeni alta decât Emily Burghelea. Frumoasa blondină este pregătită pentru a reveni în luminile reflectoarelor, după o perioadă în care s-a ocupat exclusiv de cei doi copii pe care îi are. Aceasta va participa la proiectul „Săriți de pe fix” care va fi difuzat în curând.

„Nou proiect la ProTV, hey! Vara este a mea! Vara trecută eram la „Vorbește Lumea”, acum la „Săriți de pe fix”! E super tare! Îmi place totul de aici, de la „Săriți de pe fix”, noua emisiune pe care o pregătește ProTV”, a declarat Emily, potrivit Click!.

În cadrul interviului oferit pentru sursa citată, Emily a declarat că a fost mai mult decât încântată să accepte propunerea celor de la Pro TV. Conceptul emisiunii și probele pe care le-a avut de îndeplinit au atras-o destul de mult, motiv pentru care a făcut tot posibilul pentru a reveni pe micul ecran, deși fiul său de numai 5 luni este încă alăptat.

Cum se descurcă Emily în rolul de mamă

Emily a născut un băiețel perfect sănătos în urmă cu numai cinci luni, iar asta ar putea fi o reală problemă pentru multe femei, dar nu și pentru ea. Frumoasa blondină susține că se bucură de multă susținere din partea familiei, tocmai de aceea își permite să ajungă la toate filmările pentru noua emisiune.

„5 luni are bebelușul, stă Andreiuțu cu el, soțul meu, care mă ajută de fiecare dată când am nevoie și mă susține, stă acolo pentru mine, și nu știu cum să îi mulțumesc mai tare. Și a venit și mama mea să mă ajute.

Încă îl alăptez și nu am cum să întrerup treaba asta. Mai folosesc pompa uneori, mai vine bebe cu Andrei, soțul meu care îl aduce, și îl alăptez, avem noroc că Amedea este la grădiniță și practic, în perioada în care ea stă la grădi, eu sunt la filmări. Bine, uneori durează și mai mult, dar acum asta e, a fost ok!”, a mai declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: