Redactia.ro
Home » TV » Ea este vedeta din România care a învins cancerul. Cum a fost posibil acest lucru

Ea este vedeta din România care a învins cancerul. Cum a fost posibil acest lucru

Rona Hartner este o adevărată luptătoare. Ea este vedeta din România care a reușit să învingă cancerul, în urmă cu un an. Vedeta a vorbit deschis despre cum a fost posibil acest lucru și despre planurile de viitor pe care le are. 

 

Rona Hartner a învins cancerul

Rona Hartner a vorbit deschis despre lupta pe care a dus-o cu cancerul și despre momentele prin carea  trecut. Vedeta se simte bine după lupta cu cancerul, iar liniștea oferită de soțul ei Herve i-a adus pozitivitate în episoadele dificile pe care le-a avut în viața sa, în urma cărora a ieșit de-a dreptul învingătoare.

A fost o luptă mare cu cancerul. După ce am terminat tratamentul, în septembrie 2019, tratamentul meu post cancer a fost să iau viața în piept așa cum este ea. Am trăit un miracol în timpul tratamentului cu cancer. La un moment dat, nu mai aveam deloc globule albe și trebuia să fac transfuzie pentru a lupta cu chimioterapia. Atunci m-am rugat la Isus să mă „transfuzeze” el cu globulele lui albe prin Sfânta Euharistie (Sfânta Împărtășanie sau Cuminecarea). De a doua zi am avut globulele albe intacte.

După chimioterapie am ieșit cu o imunitate mai bună decât cum intrasem. Am avut momente mari de oboseală la începutul lui 2020, dar am respectat ritmul corpului, am dormit, m-am odihnit. Acest cancer chiar se vindecă. Trebuie doar depistat din timp și tratat imediat. Eu m-am operat, am luat tratmentul și după șase luni mi-am revenit. Acum nu mai am nimic. Acum țin un regim hiperproteic și am înotat în apă de mare chiar din luna ianuarie. Asta fac pentru imunitate”, a declarat artista pentru Click!. 

RONA HARTNER
RONA HARTNER

Rona Hartner a mărturisit că Dumnezeu a ajutat-o foarte mult în acest demers și mai mult, a vrut ca ea să trăiască.

Mă simt bine, m-a ajutat Dumnezeu să depăşesc aceasta perioadă. Sunt vindecată, practic, putem să anuntăm în mod oficial. Şi gurile rele să se abţină să mai spună prostii. (…)”, a declarat Rona, în urmă cu un an.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: