Redactia.ro
Home » Știri » Ce clauză neobișnuită au în contract concurenții de la Chefi la Cuțite. Dezvăluirile unei foste concurente au uimit pe toată lumea: ”Am rămas mască”

Ce clauză neobișnuită au în contract concurenții de la Chefi la Cuțite. Dezvăluirile unei foste concurente au uimit pe toată lumea: ”Am rămas mască”

Emisiunea „Chefi la Cuțite” a devenit un adevărat fenomen televizual în România, atrăgând o audiență masivă și aprecieri din partea publicului. Cu toate acestea, puțini știu că în spatele acestui show culinar de succes se ascund o serie de reguli stricte care trebuie respectate de către toți concurenții.

Emisiunea „Chefi la Cuțite” este cunoscută pentru profesionalismul și atenția la detalii cu care este organizată. De la jurizarea strictă a preparatelor culinare la evaluarea atentă a prestațiilor concurenților, fiecare aspect al show-ului este reglementat cu strictețe. Însă una dintre clauzele care au trezit neîncredere și nemulțumire în rândul concurenților a fost cea referitoare la schimbarea look-ului.

Clauza din contractul Chefi la Cuțite

Diana Duțu, cunoscută drept „stăpâna bărbaților,” a fost una dintre concurentele sezonului 12 „Chefi la Cuțite” care a făcut publică nemulțumirea legată de această clauză. Ea a dezvăluit că, pe parcursul competiției, concurenții nu aveau voie să-și schimbe look-ul, ceea ce a stârnit nedumerirea și frustrarea multor participanți.

„Am rămas mască atunci când ni s-a zis că nu avem voie să ne schimbăm culoarea părului pe tot parcursul filmărilor. De ce? Pentru că în interiorul meu zac o mulțime de personaje diferite pe care nu le pot ține închise, simt nevoia să fiu altcineva aproape zilnic. De aceea, mereu sunt aranjată diferit. Viața e prea scurtă ca să fii într-un singur fel!”, a povestit Daiana Duțu, concurentă în acest sezon Chefi la Cuțite.

Conform regulamentului, schimbarea look-ului era interzisă pentru a menține o uniformitate și coerență în apariția concurenților pe tot parcursul competiției.

„Nu am întrebat motivul, dar, probabil, ca să ne recunoască telespectatorii. Eu am fost blondă la filmări, așa am rămas pe tot parcursul emisiunii, dar, imediat ce am ieșit din concurs, direct la salon m-am dus. M-am făcut brunetă, așa cum îmi stă mie mai bine”, a mai spus Daiana, conform cancan.ro.

Abateri de la regulă

Cu toate acestea, nemulțumirile au apărut atunci când au fost observate situații aparent contradictorii. Maria, concurentă din echipa chef-ului Florin Dumitrescu, și-a adăugat un detaliu de culoarea echipei sale, magenta, în păr, fără a se confrunta cu vreo problemă din partea organizatorilor. Trebuie menționat că Maria nu și-a schimbat în totalitate culoarea părului, ceea ce ridică întrebări cu privire la modul în care această clauză a fost aplicată și interpretată de către producție.

Deși regulamentul ar putea părea destul de restrictiv, este important de menționat că emisiunea „Chefi la Cuțite” se concentrează în primul rând pe calitățile culinare ale concurenților. Astfel, uniformitatea în apariția acestora ar putea avea ca scop concentrarea atenției asupra preparatelor culinare și a abilităților lor, fără a se lăsa influențată de schimbările de look.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: