Redactia.ro
Home » Știri » Echipa națională a României a ajuns la Frankfurt unde se pregătește intens pentru meciul cu Slovacia. Gestul emoționant făcut de Ianis Hagi după ce a coborât din autocar

Echipa națională a României a ajuns la Frankfurt unde se pregătește intens pentru meciul cu Slovacia. Gestul emoționant făcut de Ianis Hagi după ce a coborât din autocar

Ianis Hagi. Sursă foto: Facebook

Echipa națională de fotbal a României a ajuns la Frankfurt, unde va disputa ultima și decisiva partidă din faza grupelor la EURO 2024, împotriva Slovaciei. După două etape disputate, toate echipele din Grupa E au câte 3 puncte, iar „tricolorii” sunt lideri datorită golaverajului, având șanse reale de a se califica în fazele eliminatorii.

Pregătiri pentru meciul cu Slovacia

Febra meciului crește cu fiecare oră, iar sosirea naționalei la Frankfurt în jurul prânzului, a fost întâmpinată de fanii entuziasmați. Spre deosebire de precedentele deplasări la Munchen și Koln, când echipa a călătorit cu trenul, de această dată deplasarea s-a făcut cu autocarul din cantonamentul de la Wurzburg, pe o distanță de doar 120 km, parcursă în aproximativ 75 de minute.

La sosirea la hotel, jucătorii au părut extrem de concentrați, singurul care s-a oprit pentru a face poze cu suporterii fiind Ianis Hagi. Gestul său a fost foarte apreciat, întărind legătura dintre echipă și fani.

 

Meciul cu Slovacia, programat miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, este crucial pentru soarta calificării României în optimile de finală. Tricolorii au nevoie de un singur punct pentru a-și asigura prezența în fazele eliminatorii. În caz de înfrângere, România ar putea avansa doar dacă Belgia învinge Ucraina.

Partida de pe Deutsche Bank Park are și o semnificație financiară importantă. O victorie în fața Slovaciei ar aduce un milion de euro în contul FRF, plus încă 1,5 milioane de euro pentru calificarea în optimi.

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei, este pe cale să doboare record după record la prima reprezentativă

În curând, el va depăși numărul de selecții ale lui Vlad Chiricheș, fiind deja un jucător cheie pentru echipă.

În ciuda înfrângerii suferite în fața Belgiei, Marius Șumudică, Robert Niță și Dănuț Lupu au analizat la FANATIK EURO și au concluzionat că Edi Iordănescu nu va face multe schimbări în primul 11. Oboseala acumulată și importanța meciului impun continuitate și stabilitate în echipă.

Susținerea fanilor este crucială pentru moralul echipei. În ciuda presiunii uriașe, tricolorii sunt motivați să obțină un rezultat pozitiv. Prezența fanilor la sosirea echipei și gestul lui Ianis Hagi de a se opri pentru fotografii reflectă unitatea și sprijinul necondiționat al suporterilor.

România a avut un parcurs remarcabil în această campanie, demonstrând determinare și coeziune. Cu un golaveraj favorabil, echipa are șanse mari să avanseze, iar performanța de până acum a fost apreciată atât de fani, cât și de critici.

Meciul cu Slovacia este decisiv pentru calificarea României în optimile de finală la EURO 2024. Echipa națională, condusă de Edi Iordănescu, este pregătită să facă față provocării. Susținerea fanilor, exemplificată prin gestul lui Ianis Hagi, este un element cheie în moralul echipei. Toate privirile sunt acum îndreptate către Frankfurt, unde se va decide soarta tricolorilor în această competiție.

România este pregătită să lupte pentru calificare și să aducă bucurie fanilor săi, atât prin performanțele de pe teren, cât și prin atitudinea jucătorilor, care continuă să inspire și să motiveze suporterii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: